f --> -->

Chord Vita Alvia - Angin Dalu

Chord Vita Alvia - Angin Dalu || Kunci Gitar Vita Alvia - Angin Dalu || Lirik Lagu Vita Alvia - Angin Dalu
Chord Vita Alvia - Angin Dalu
Chord Vita Alvia - Angin Dalu
(Intro)
Am Dm G C F Dm E
Am Dm G C F Dm E..

Am      Dm
ibarat angin dalu
G            C
hang ngerasuk ring dodo
F       Dm
sepine ati iki
     E
sing kuat sun nyonggo..

Am         Dm
kangen keliwat kangen
G        C
atinisun nyang riko
F       B       E
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
     Am  Dm   G     C
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
F         Dm      E
welas iki mung kanggo riko..
   Am   Dm        G    C
abote roso.. nyonggo kangen iki..
F           Dm        E
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
            Am
riko sing ono teka..

(Intro) 
Am Dm G C F Dm E

Am      Dm
ibarat angin dalu
G             C
hang ngerasuk ring dodo
F       Dm
sepine ati iki
     E
sing kuat sun nyonggo..

Am         Dm
kangen keliwat kangen
G        C
atinisun nyang riko
F         B      E
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
     Am  Dm   G      C
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
F         Dm       E
welas iki mung kanggo riko..
   Am   Dm        G    C
abote roso.. nyonggo kangen iki..
F           Dm        E
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
          Am
riko sing ono teka..

(Int.) 
Am Dm G C F Dm E

(Chorus)
     Am  Dm   G      C
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
F         Dm      E
welas iki mung kanggo riko..
   Am   Dm        G     C
abote roso.. nyonggo kangen iki..
F           Dm        E
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
           F Dm E Am
riko sing ono teka..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel