-->

Chord TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco

Chord TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco || Kunci Gitar TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco || Lirik Lagu TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco
Chord TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco
Chord TTM Akustik Ft Deva Rassteam - Tetep Konco
Intro : 
F Fm Em Am
Dm Em F..G..

C     F     G
umpomo koe iseh sayang..
 Am            Em
ojo lungo ninggalke aku..
     F               C
mbok cobo ngertio.. karo kahananku..
     F        G     C
seng wes berjuang dinggo awakmu..

C      F      G
elingo gek jaman semono..
 Am                Em
aku teko ngelap eluh ning pipimu
  F          C  G/B Am
nanging saiki.. koe malah lali
  Dm      G    C
lungo adoh ora eling bali..

    Am       Em
aku rapopo, koe ngeliyo
    Am        Em
aku wes lilo, aku wes nrimo
    F                  G
koe teko mung nggawe atiku keloro loro..

Reff :
    C      G
 koe tetep koncoku
         Am   A
 senajan nglarani aku
       Dm
 koe tetep neng ati
          G
 senajan ra dadi siji..

      C     G
 mung siji panyuwunku
          Am  A
 nggolek seng koyo aku
        Dm
 mugo koe ra getun
       F        G      C
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

Musik : 
Am..Em..Dm..G E
Am..Em..F Dm G..

C      F      G
elingo gek jaman semono
 Am               Em
aku teko ngelap eluh ning pipimu
  F           C  G/B Am
nanging saiki.. koe malah lali
  Dm      G     C
lungo adoh ora eling bali..

    Am        Em
aku rapopo, koe ngeliyo
    Am        Em
aku wes lilo, aku wes nrimo
    F                  G
koe teko mung nggawe atiku keloro loro..

Reff :
    C      G
 koe tetep koncoku
         Am   A
 senajan nglarani aku
       Dm
 koe tetep neng ati
            G
 senajan ra dadi siji..

       C    G
 mung siji panyuwunku
         Am   A
 nggolek seng koyo aku
        Dm
 mugo koe ra getun
       F        G      C    
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..

 Int. 
C A

(Overtune)
     D     A
 koe tetep koncoku
       Bm   B
 senajan nglarani aku
       Em
 koe tetep neng ati
 G         A
  senajan ra dadi siji..

        D     A
 mung siji panyuwunku
          Bm   B
 nggolek seng koyo aku
       Em  
 mugo koe ra getun
 G      A               D
  karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
        Em  
 mugo koe ra getun
       A                G    Gm
 karo opo seng uwes dadi pilihanmu..
   D
 hu uu.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel