-->

Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda

Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda || Kunci Gitar Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda || Lirik Lagu Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda
Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda
Chord Tombo Kangen - Wawan Sudjono feat. Ika Nanda
Dm            Em
 ra kroso.. sepuluh tahun lawase
Dm          Em
 takdir misahke aku lan kowe..
Dm            Em
 ra ngerti.. piye kabarmu saiki..
     F        G
paranmu wae.. aku ora ngerti..

(Intro) 
F G Em Am
Dm G B-C-Dm-G..

Dm            Em
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Dm             Em
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Dm            Em
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    F          G
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

(Intro) 
B-C-Dm-G

(Chorus)
  F      G    Em  Am
kangen.. aku.. kangen tenan
       Dm     G   C  C7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  F      G    Em   Am
kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm       G
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    F
senadyan kowe lali
     C    G/B Am
kowe tetep tak enteni
         Dm
sopo ngerti tembe mburi
     G         C
kowe lan aku.. biso nyawiji..

(Intro) 
F G Em Am
Dm  G  B-C-Dm-G..

Dm            Em
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Dm             Em
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Dm            Em
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    F           G
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

(Intro) 
B-C-Dm-G..

(Chorus)
  F      G    Em  Am
kangen.. aku.. kangen tenan
       Dm     G   C  C7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  F      G    Em  Am
kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm       G
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

  F      G    Em  Am
kangen.. aku.. kangen tenan
       Dm      G      C  C7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  F      G    Em  Am
kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm        G
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    F
senadyan kowe lali
     C    G/B Am
kowe tetep tak enteni
       Dm
sopo ngerti tembe mburi
     G         C
kowe lan aku.. biso nyawiji..

 F
aku ora lali
    C   G/B  Am
aku bali nggowo janji
      Dm
mugo Gusti ngijabahi
     G         C
kowe lan aku.. biso nyawiji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel