f --> -->

Chord Terus Ngancani Aku - Mergo Enak

Chord Terus Ngancani Aku - Mergo Enak || Kunci Gitar Terus Ngancani Aku - Mergo Enak || Lirik Lagu Terus Ngancani Aku - Mergo Enak
Chord Terus Ngancani Aku - Mergo Enak
Chord Terus Ngancani Aku - Mergo Enak
Intro : 
F G Em Am
F G C..

F      G     C
 pancen iki wis dalane
F     G    Am
 kudu adoh seko koe..
F      G
 snadyan ati iki
Em       Am
 abot sing sak tenane
  F         G   C
nanging koe kudu tak lilakke..

F      G      C
 mung iso nyawang seko kene
F        G         Am
 nandang kangen raono entekke..
F      G
 koe lungo suwe
Em          Am
 nggape opo sing mbok impe
  F              G    C
tekan kapan aku ngenteni ning kene..

Reff :
  F    G
  aku ra pengen
          Em    Am
  nyawang fotomu neng hpku
  F            G
  sing tak pingini koe ono terus
         C C7
  ngancani aku..

  F    G
  aku ra pengen
        Em     Am
  koe terus neng pikiranku
  F             G
  sing tak pingini kowe ono terus
       C   G
  nang sandingku..

F      G       C
 mung iso nyawang seko kene
F        G        Am
 nandang kangen raono entekke
F      G
 koe lungo suwe
Em            Am
 nggape opo sing mbok impe
  F             G    C
tekan kapan aku ngenteni ning kene..

Reff :
  F     G
  aku ra pengen
         Em    Am
  nyawang fotomu neng hpku
  F             G
  sing tak pingini koe ono terus
        C C7
  ngancani aku..

  F    G
  aku ra pengen
        Em     Am
  koe terus neng pikiranku
  F             G
  sing tak pingini kowe ono terus
       C   G
  nang sandingku..

Musik : 
F G Em Am
F G C C7
F G Em Am
F G C..

[backing vocal]
F     G
sabarlah sayang
      Em      Am
dan jangan engkau bimbang
    F          G    C
tunggu aku pasti segera pulang

Reff :
  F     G
  aku ra pengen
          Em    Am
  nyawang fotomu neng hpku
  F             G
  sing tak pingini kowe ono terus
         C C7
  ngancani aku..

  F    G
  aku ra pengen
        Em     Am
  koe terus neng pikiranku
  F           G
  sing tak pingini koe ono terus
       C
  nang sandingku..

  F    G
  aku ra pengen
          Em     Am
  nyawang fotomu neng hpku
  F             G
  sing tak pingini koe ono terus
       C 
  ngancani aku..

  C7       F    G      Em
  tekan tuoku koe nang sandingku
    A            F    G  C
  terus ngancani aku tekan matiku..

Outro : 
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel