Chord Temon Kicir Kicir - Payu Ra Payu Tetep Ngguyu

Chord Temon Kicir Kicir - Payu Ra Payu Tetep Ngguyu || Kunci Gitar Temon Kicir Kicir - Payu Ra Payu Tetep Ngguyu || Lirik Lagu Temon Kicir Kicir - Payu Ra Payu Tetep Ngguyu
Reff :
   Am     G       Am
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   Am     G        Am
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Am              F
 niat ingsun budhal nyambut gawe
G           Am
 mugi diparingi rejeki gede
Am             F
 niat ingsun golek pangupo jiwo
G            Am
 kanggo ngopeni keluargo..

Dm          Am
 ra peduli udan ra peduli terang
Dm          Am
 ra peduli sepi kabeh tak syukuri

Reff :
   Am     G       Am
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   Am     G       Am
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Int. 
Am F G Am
Am F G Am

F      G     Am
 Gusti Pangeran ora sare..
F      G     Am
 kabeh dijatah dewe dewe..
F    G     Am
 ojo podo sambat wae..
F     G    Am
 disyukuri rejekine..

Musik : 
Am..G..Am..
Am..G..Am..
F..Am..Em F Am

Am              F
 niat ingsun budhal nyambut gawe
G           Am
 mugi diparingi rejeki gede
Am              F
 niat ingsun golek pangupo jiwo
G           Am
 kanggo ngopeni keluargo..

Dm         Am
 ra peduli udan ra peduli terang
Dm         Am
 ra peduli sepi kabeh tak syukuri

Reff :
   Am     G       Am
 payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
   Am     G        Am
 payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Int. 
Am F G Am
Am F G Am

F      G      Am
 Gusti Pangeran ora sare..
F      G      Am
 kabeh dijatah dewe dewe..
F    G    Am
 ojo podo sambat wae..
F    G    Am
 disyukuri rejekine..

F      G     Am
 Gusti Pangeran ora sare..
F      G     Am
 kabeh dijatah dewe dewe..
F    G    Am
 ojo podo sambat wae..
F    G    Am
 disyukuri rejekine..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel