Chord Swarakata - Nyalon Mantu

Chord Swarakata - Nyalon Mantu || Kunci Gitar Swarakata - Nyalon Mantu || Lirik Lagu Swarakata - Nyalon Mantu
Intro : 
C..F..Em..F G C..

C     G
wes bola bali
Am    Em
kowe tak sambati
F     C
pahit legi uripku
Dm   G
tok ngerteni..

C    G
aku loro ati
 Am    Em
kowe sing nambani
F    C
tak akoni sliramu
F  G  C
ngademke ati..

C-G/B-Am   F
senadyan.. le kekancan
    G      C
wes koyo yang-yangan
C-G/B-Am   F
senadyan.. le gojekan
G    C
ra ono batesan
     Dm
ning nyatane..
 Fm    G
iki.. ora gampang..

Reff :
  F    G      C
 aku.. ra tekan nyampekne
   Am     F
 tresnoku nggo kowe
    G      C       C7
 mergo le kekancan kadung suwe..

   F       G      C
 nanging.. aku pingin sowan
   Am     Dm
 moro ning omahmu
    E     Am A
 nyalon dadi mantu..

Musik : 
Dm G C Am
Dm G C C7
Dm G Em Am
Dm G C G

C   G
jaman semono
 Am    Em
dolan ku ro kowe
 F        C
ngalor ngidul bebarengan
Dm    G
saking cedake..

 C     G
ono roso tresno
 Am   Em
ora tak rasakke
  F    C
tibo saiki dongaku
F  G  C
jodoku kowe..

C-G/B-Am   F
senadyan.. le kekancan
    G     C
wes koyo yang-yangan
C-G/B-Am   F
senadyan.. le gojekan
  G   C
ra ono batesan
      Dm
ning nyatane..
 Fm     G
iki.. ora gampang..

Reff :
  F    G      C
 aku.. ra tekan nyampekne
    Am     F
 tresnoku nggo kowe
    G       C
 mergo le kekancan kadung suwe..

   F      G      C
 nanging.. aku pingin sowan
   Am    Dm
 moro ning omahmu
    E      Am A
 nyalon dadi mantu..

(Overtune)
     G    A    D
 mungkin.. jalaran kulino
    Bm    Em
 sing maune konco
   Am      D
 suwe-suwe malah dadi tresno..

   G    A     D
 mugi.. Gusti ngijabahi
  Bm    Em
 penjalukku iki
  F#    Bm
 awak dewe rabi.. ooo..

   G    A    D
 mugi.. Gusti ngijabahi
  Bm   Em
 penjalukku iki
  F#    Bm Bb-A-G# B
 awak dewe rabi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel