Chord Swarakata - Cerito Lawas

Chord Swarakata - Cerito Lawas || Kunci Gitar Swarakata - Cerito Lawas || Lirik Lagu Swarakata - Cerito Lawas
Intro : 
C..F..C..G..

  C
telung tahun..
  Em             Am
susah seneng bareng dilakoni
F       Em
polah tingkah ramutu
   Dm            G
ndadekno.. kangen ning ati..

  C
saben dino..
 E           Am
awak dewe mesti didukani
F      Em
ananging dadi crito
     Dm            G
sing ra mungkin.. iso dibaleni..

F     G    C   Am
 bolos sekolah panas-panas
Dm      G       C     C7
 wayahe sinau tak nggo turu ning kelas
F        G      Em   Am
 kudanan teles sragame ora digagas
  Bb               G           
kuwi kabeh bakal dadi cerito lawas..

Reff :
   C             F
 matur nuwun kanggo sak kabehe
    G         C
 crito iki ojo dilalekke..
     Am       A       Dm
 senadyan rogo iki wis ora bebarengan
     F                G
 kuharap kowe kabeh tetep kelingan..

     C           F
 terimakasih untuk semuanya
   G               C
 wahai teman-temanku tercinta
     Am      A
 perpisahan ini bukan akhir
      Dm
 dari cerita kita
       F        G     C
 tetap semangat raih asa dan cita..

Musik : 
F..Fm..C..Am A
Dm..F..G..

  C
saben dino..
 E         Am
awak dewe mesti didukani
F     Em
ananging dadi crito
     Dm            G
sing ra mungkin.. iso dibaleni..

F      G     C   Am
 bolos sekolah panas-panas
Dm     G       C     C7
 wayahe sinau tak nggo turu ning kelas
F       G      Em    Am
 kudanan teles sragame ora digagas
  Dm              G
kuwi kabeh bakal dadi cerito lawas..

Reff :
   C               F
 matur nuwun kanggo sak kabehe
    G         C
 crito iki ojo dilalekke
     Am        A      Dm
 senadyan rogo iki wis ora bebarengan
     F               G
 kuharap kowe kabeh tetep kelingan..

     C           F
 terimakasih untuk semuanya
   G              C
 wahai teman-temanku tercinta
    Am       A
 perpisahan ini bukan akhir
      Dm
 dari cerita kita..
       F           G    C
 tetap semangat raih asa dan cita..

     Fm         G#      Em  Am
 kenangan indah kita teringat abadi..
     Dm      G     C
 sampai berjumpa dilain hari..

Outro : [backing vocal]
     C          F
 terimakasih untuk semuanya
   G             C
 wahai teman-temanku tercinta
     Am         A     Dm
 kenangan indah kita teringat abadi..
      F      G    C
 sampai berjumpa dilain hari..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel