-->

Chord Slemanreceh - Wes Ra Kurang Kurang (Feat. May Ratri)

Chord Slemanreceh - Wes Ra Kurang Kurang (Feat. May Ratri) || Kunci Gitar Slemanreceh - Wes Ra Kurang Kurang (Feat. May Ratri) || Lirik Lagu Slemanreceh - Wes Ra Kurang Kurang (Feat. May Ratri)
Chord Slemanreceh - Wes Ra Kurang Kurang (Feat. May Ratri)
Chord Slemanreceh - Wes Ra Kurang Kurang (Feat. May Ratri)
Intro : 
C Am F G
 
    C
tak terfikir neng aku
      Am
bakal gawe loro ati
    F               G
nglarani kowe sing tak tresnani
     C   G
ora bakal ilang..

C         Am
 saiki mung kari cerito
  F
loro sing ning ati
 G         C
ora bakal.. iso mari..

F      C
 rasane ati iki..
F           G
 remuk nganti kepati-pati..

Reff :
       C    Bm
 wes ra kurang-kurang 
          Am
 nggonku ngerteni kowe..
        F
 saben wayah-wayah
         G
 mung aku sing ngancani pas
   C  G
 loro ati..

      C    Bm
 wes ra kurang-kurang
         Am
 nggonku merjuangke..
       F
 isuk awan wengi 
        G
 mung kanggo kowe
        C  G
 sing tak tresnani..

    C  Bm
 ngapurane aku..
        Am
 wes gawe loro atimu..
     F         G
 aku ora iso.. njogo atiku..
     C   G
 kanggo sliramu..

        C       Bm
 getun sak jroning batinku..
         Am
 wes gawe loro atimu..
      F        G
 opo kowe isih.. iso nompo..
     C   G
 tresnaku iki..

Musik : 
Am F G C Bm
 hoo.. aa ooo..
Am F G

F      C
 rasane ati iki..
F            G
 remuk nganti kepati-pati..

Reff :
       C    Bm
 wes ra kurang-kurang 
         Am
 nggonku ngerteni kowe..
         F
 saben wayah-wayah
          G
 mung aku sing ngancani pas
   C  G
 loro ati..

     C    Bm
 wes ra kurang-kurang
         Am
 nggonku merjuangke..
       F
 isuk awan wengi 
         G
 mung kanggo kowe
       C   G
 sing tak tresnani..

    C  Bm
 ngapurane aku..
       Am
 wes gawe loro atimu..
      F           G
 aku ora iso njogo atiku mung..
       C  G
 kanggo sliramu..

        C       Bm
 getun sak jroning batinku..
        Am
 wes gawe loro atimu..
       F
 opo kowe isih iso 
        G
 nompo tresnaku..
       C  G
 kanggo sliramu..

        Am
 tegane a..timu..
        F
 gawe loro ati..
 G         C
  tanpo iso ketulungan..

  F       G    Em
 iki.. salah lan luputku..
 Am     F           G    C  
  ngapuranen aku wes gawe loro atimu..

Outro : 
F G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel