f --> -->

Chord Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo

Chord Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo || Kunci Gitar Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo || Lirik Lagu Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo
Chord Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo
Chord Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo
C         G
 biyen ngademke ati
           Am  
jebule malah dilarani
G        F
 rungokno sedelo wae
     Em
sworo ati iki
      Dm
ora kuat nandang perih
     G
ning dadaku..

C            G
 mungkin cukup sakmene
           Am
kudu mlaku dewe dewe
Dm           F
 kowe lungo ninggalke janji
      Em
aku mbok apusi
      D        
meski abot tetep kudu
    G
tak lakoni..

F                G
 tak rewangi kerjo wengi sore
C     G    Am    G
 ra peduli omonge tonggone
F            G
 malah kowe karo wong liya..

Reff :
       C       G      Am
 ora popo.. snajan tembus jero dada
          F             G
 tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
        C         G      Am    G
 pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
          F
 kenangansing ono..
         G           C
 tugu jogja aku saiki wis lilo..

Musik : 
C G Am G
F..G..F-Em-Dm-G

C           G
 mungkin cukup sakmene
           Am
kudu mlaku dewe dewe
Dm              F
 kowe lungo ninggalke janji
      Em
aku mbok apusi
       D        
meski abot tetep kudu
    G
tak lakoni..

F                G
 tak rewangi kerjo wengi sore
C     G    Am     G
 ra peduli omonge tonggone
F              G
 malah kowe karo wong liya..

Reff :
       C      G        Am
 ora popo.. snajan tembus jero dada
          F               G
 tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
        C        G      Am    G
 pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
        F
 kenangan sing ono..
         G            C  G  Am
 tugu jogja aku saiki wis lilo.. ooo..

          F               G
 tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
        C       G     Am     G
 pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         F
 kenangan sing ono..
         G         C Cmaj7
 tugu jogja aku saiki wis.. lilo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel