-->

Chord Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak

Chord Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak || Kunci Gitar Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak || Lirik Lagu Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak
Chord Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak
Chord Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak
(Intro) 
Dm G C Am F G C

C
rambut wis ra ireng
 Em
uwis malih rupane..
 F                 C
ireng dadi putih.. sak ikine..
 Dm
dino tambah dino..
Em
umur tambah tuwo..
 F      Dm           G
nanging.. koyo-koyo ora di roso..

(Intro) 
Dm G C

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F               C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F          G       C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro) 
Dm G C Am F G C

(Chorus)
  C                  F
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  G                  C
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  C                  F
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  G                  C
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  F
senajan uwis tuwo
 C       Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G             C
 kanggo nguripi kluargo..

(Int.) 
Am Dm Em Am
Dm Em Am
Dm G C..

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F               C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm              Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F            G     C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro) 
Dm G C Am F G C

(Chorus)
  C                    F
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  G                   C
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  C                    F
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  G                  C
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  F
senajan uwis tuwo
 C        Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G              C
 kanggo nguripi kluargo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel