f --> -->

Chord Raga Swara - Pamit Mundur

Chord Raga Swara - Pamit Mundur || Kunci Gitar Raga Swara - Pamit Mundur || Lirik Lagu Raga Swara - Pamit Mundur
Chord Raga Swara - Pamit Mundur
Chord Raga Swara - Pamit Mundur
(Intro) 
C G Am F G C

C      G/B  Am
uwes setaun.. aku ngenteni..
 F     G   C
sliramu tekan saiki..
  C      G/B
nanging kowe malah..
      Am
mung mblenjani janji ..
    F            G       C
ninggal lungo ngawe loro.. njero dodo..

C       G/B      Am
aku wes nyobo.. ngikhlaske kowe lungo
  F        G     C
dengan seberat hati aku berkata
  F      G     E     Am
sesok bakal ono.. ganti luih apik
    F            G     C
dinggo kowe.. dinggo aku.. mugo wae..

Am         Em
 rasah di eleng eleng
         F
critone awak dewe..
        C   G/B
kuwi marai loro..
Am        Em
 bakal tak lalekke..
           F
jenengmu ning atiku
          G
senajan aku ora lilo..

(Chorus)
F    G
 aku pamit mundur..
        Em
timbang tak teruske malah
     A
mung dadi ajur..
  Dm
rasah mbok pikir pikir meneh
 G                C C7
awak dewe mending bubar wae..

F       G
 pancen we ra tau
      Em
sadar nak tak banggake
        A
neng kabeh wong lio
 Dm                 G
aku wes wegah meneh ngrasake loro
        C
neng njero dodo..

(Int.) 
F G Em A Dm G C..

(Chorus)
F    G
 aku pamit mundur..
        Em
timbang tak teruske malah
     A
mung dadi ajur..
  Dm
rasah mbok pikir pikir meneh
 G                C C7
awak dewe mending bubar wae..

F       G
 pancen we ra tau
      Em
sadar nak tak banggake
        A
neng kabeh wong lio
 Dm                G
aku wes wegah meneh ngrasake loro
       C
neng njero dodo..
 F                  G
aku wes wegah meneh ngrasake loro
      Am
neng njero dodo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel