f --> -->

Chord Pudjo Mardjoko feat Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat

Chord Pudjo Mardjoko feat Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat || Kunci Gitar Pudjo Mardjoko feat Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat || Lirik Lagu Pudjo Mardjoko feat Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat
Chord Pudjo Mardjoko feat Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat
Chord Pudjo Mardjoko feat Sandy Ria Ervinna - Semarang Hebat
Intro : 
F G C..
F G C..

        F            G
suoro ombak wayah sore nang marina
     C              Am
laut biru nggawe ati tambah syahdu
     F              G
roso tentrem ati neng kota lama
                   C
stasiun tawang seng dadi tujuanku..

      F           G
kota atlas pelabuhane tanjung mas
      C           G/B       Am  G
raden saleh crito wayang rak bakal kandas
       Dm       G
teguh ati tanpo roso ragu
             C      C7
kelingan sejarahe.. lawang sewu..

        F           G
kota lumpia kota seng wis merakyat
      C         G/B  Am G
pasar johar pasare kota semarang
        Dm           G
tak tresnani nggawe tambah semangat
           C        C7
urip rukun mbangun semarang..

Reff :
        F        G      C
 ayo konco lan sedulur mbangun kota iki
         F           G        C C7
 nggawe aman, nggawe tentrem, nggawe ayem
         F           G    C
 sayup rukun gotong royong bebarengan
       F     G       C
 mujudake, mujudake semarang hebat..

Musik : 
F..G..C G/B Am G
Dm..G..C..

Reff :
        F       G        C
 ayo konco lan sedulur mbangun kota iki
         F           G      C C7
 nggawe aman, nggawe tentrem, nggawe ayem
         F          G    C
 sayup rukun gotong royong bebarengan
       F         G      C C7
 mujudake, mujudake semarang hebat..

        F        G       C
 ayo konco lan sedulur mbangun kota iki
         F        G       C   C7
 nggawe aman, nggawe tentrem, nggawe ayem
         F         G     C
 sayup rukun gotong royong bebarengan
       F         G      C   G/B Am
 mujudake, mujudake semarang hebat..
 G     F         G     C
 mujudake, mujudake semarang hebat..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel