-->

Chord Nining Meida - Kumaha

Chord Nining Meida - Kumaha || Kunci Gitar Nining Meida - Kumaha || Lirik Lagu Nining Meida - Kumaha
Chord Nining Meida - Kumaha
Chord Nining Meida - Kumaha
Intro : 
C..Em..Dm  G C G
C..Em..Dm G C..G..

C          Em
ngan.. hancakal pisan
         Dm
basa anjeun datang
G        C  G
kuring geus duaan..

C           Em
mun.. seug lelengohan
           Dm
moal mikir panjang
G     C
satia marengan..

  Am        Em
duaan.. silih pikasono
      F              G
silih pikadeudeuh silih pikanyaah..

Reff :
    C            Em
 kumaha.. nya kudu kumaha
        Dm
 da kuring ayeuna
 G      C   G
 geus aya nu boga..

    C            Em
 hampura.. nya kuring hampura
       Dm
 najan dikumaha
 G     C
 moal rek ngadua..

Musik : 
Am..Em..F G C
Am..Em..F..G..
C..Em..Dm G C G
C..Em..Dm G C..

  Am        Em
duaan.. silih pikasono
      F            G
silih pikadeudeuh silih pikanyaah..

Reff :
     C         Em
 kumaha.. nya kudu kumaha
         Dm
 da kuring ayeuna
 G      C   G
 geus aya nu boga..

      C            Em
 hampura.. nya kuring hampura
        Dm
 najan dikumaha
   G     C  G
 moal rek ngadua..

     C         Em
 kumaha.. nya kudu kumaha
         Dm
 da kuring ayeuna
 G       C  G
 geus aya nu boga..

     C            Em
 hampura.. nya kuring hampura
        Dm
 najan dikumaha
   G     C  G    
 moal rek ngadua..

    C           Em
 kumaha.. nya kudu kumaha
         Dm
 da kuring ayeuna
 G       C  G
 geus aya nu boga..

    C              Em
 hampura.. nya kuring hampura
        Dm
 najan dikumaha
   G     C 
 moal rek ngadua.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel