f --> -->

Chord Nella Kharisma - Mendem Cinta

Chord Nella Kharisma - Mendem Cinta || Kunci Gitar Nella Kharisma - Mendem Cinta || Lirik Lagu Nella Kharisma - Mendem Cinta
Chord Nella Kharisma - Mendem Cinta
Chord Nella Kharisma - Mendem Cinta
Intro : 
C..

Reff :
     C             G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
      Am        G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F        C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm            G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C           G
 ngene rasane mendem tresno
         Am         G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F             C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm     G   C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C             G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am        G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F         C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm          G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C          G
 ngene rasane mendem tresno
         Am         G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F             C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm     G   C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Musik : 
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C..

           F        C
langite mendung wajah jam telu
           G        C
neng kene aku ngenteni tekamu
              F       C
neng cedak tanjung janji ketemu
             G       C
gelisah batinku maklumat ku rindu..

     Am         G
udan gerimis barengi tekomu
   F        C
nyawang esemmu sumer awakku
      Am          G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F               G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno pines melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat

Reff :
     C             G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am        G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F         C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm             G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C            G
 ngene rasane mendem tresno
         Am         G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F            C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm     G    C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Musik : 
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C..

           F        C
langite mendung wajah jam telu
           G         C
neng kene aku ngenteni tekamu
                F      C
neng cedhak bangjo janji ketemu
             G      C
gelisah batinku maklum aku rindu..

     Am          G
udan gerimis barengi tekomu
        F      C
nyawang esemu sumer awakku
      Am          G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F               G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno yen wes melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat..

Reff :
     C              G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am        G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F         C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm            G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C           G
 ngene rasane mendem tresno
         Am          G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F             C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm     G    C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C             G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am        G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F         C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm            G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C            G
 ngene rasane mendem tresno
         Am          G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F             C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm     G    C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel