f --> -->

Chord Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Chord Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto || Kunci Gitar Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto || Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto


Judul : Banyu Moto
Artis  : Nella Kharisma feat. Dory Harsa
Chord Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto
Chord Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto
(Intro) 
G C F D..

G         C   Cm   G
 tembang iki.. tak gawe..
            Am
mung kanggo kowe..
            D            
sing paling tak tenani..
         G   Cm
nganti saiki..

G                 C
 tumetese banyu moto iki..
          Am
sing dadi saksi..
              D              G
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
Dm        G              C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
G7        G            C
 sampai mati kan ku pastikan..
  -G/B    Am
mergo mung kowe..
             D                 G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G
 cahyo lintang ing wengi
C               D
 nggawe ayeme ati..
             C
tambah nggegowo roso
                  D          G
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) 
C Am D Bm E Am D G

G                 C
 tumetese banyu moto iki..
          Am
sing dadi saksi..
              D              G
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
G                        C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
G7        G            C
 sampai mati kan ku pastikan..
           Am
mergo mung kowe..
             D               G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G                        C
 sampai kapan kan kau buktikan..
         D                     G
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
       G7           G            C
ho..oooo.. sampai mati kan ku pastikan..
           Am
mergo mung kowe..
             D               G
sing tak tresnani.. tekaning mati..

G
 cahyo lintang ing wengi
C               D
 nggawe ayeme ati..
             C
tambah nggegowo roso
                  D          G
kangen mring sliramu.. tresnaku..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close