-->

Chord Mr. BM - Mantanku

Chord Mr. BM - Mantanku || Kunci Gitar Mr. BM - Mantanku || Lirik Lagu Mr. BM - Mantanku
Chord Mr. BM - Mantanku
Chord Mr. BM - Mantanku
Intro : 
C..Am..Dm..G..

  C      Em   F     G
rungo'no mantanku.. aku arep kondo..
  C      Em     F    G
kabeh mau aku.. sing salah karo kowe
  Am    Em
aku ninggal kowe
  F     C
lagi sayang-sayange
  Dm   G         C
loro atimu loro.. atimu loro..

Int. 
C G F G C

  C    Em   F    G
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  C    Em   F    G
gawe loro ati.. gawe loro rogo
    Am     Em
tresnomu tak sio sio
    F      C
tak dade'ke nomer loro
   Dm     G     C
sepuro mantanku gawe loro atimu..

Reff :
 Em     Am
 aku menungso bioso..
     F     G      C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. 
Dm G C

 Em       Am
 gawe tatu ning atimu..
   F      G      C
 gawe keloro-loro neng batinmu..
 
    F    G    C    Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
    Dm   G       C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
     Dm  G    C     Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
         Dm      G     C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

Musik : 
Em..Am..F G C
Dm G C..

  C  Em    F     G
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  C     Em    F   G
gawe loro ati.. gawe loro rogo
   Am      Em
tresnomu tak sio sio
  F       C
tak dade'ke nomer loro
  Dm      G     C
sepuro mantanku gawe loro atimu..

Reff :
 Em       Am
 aku menungso bioso..
   F    G      C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. 
Dm G C

 Em       Am
 gawe tatu ning atimu..
   F     G      C
 gawe keloro-loro neng batinmu..

     F    G     C    Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
     Dm    G      C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
     Dm   G     C     Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
     Dm       G      C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

 Em      Am
 aku menungso bioso..
  F      G      C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 Int. 
Dm G C

 Em       Am
 gawe tatu ning atimu..
   F     G      C
 gawe keloro-loro neng batinmu..

    F    G     C    Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
    Dm    G     C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
     Dm   G    C    Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
    Dm      G     C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

Outro : 
Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel