f --> -->

Chord Martha BF - Pedurungan Semarang

Chord Martha BF - Pedurungan Semarang || Kunci Gitar Martha BF - Pedurungan Semarang || Lirik Lagu Martha BF - Pedurungan Semarang


Judul : Pedurungan Semarang
Artis  : Martha BF
Chord Martha BF - Pedurungan Semarang
Chord Martha BF - Pedurungan Semarang
Intro : 
G
C G Am Em
F G C..

    C        Em          Am
seh kelingan.. kowe ninggal aku..
    F        G           C
mangkat lungo.. niat golek kerjo..
    Dm    G       C      Am
tulung ikhlasno.. sakjroning dodo..
    F                  G
ing pangajab.. mugo urip mulyo..

     C       G         Am
ning kenopo.. wektu tekan seprene..
 F         G            C
ora tau.. ono kabar sing ngepenake..
     Dm     G       C      Am
adoh soko ragamu.. adoh soko atimu..
  F               G         C
saben dino.. aku mung tansah kelingan..

Int. 
Dm G C..

Reff :
  G              Am
 aku ora gelem.. urip pepisahan..
       F          G       C
 pepujaning ati sing tak tresnani..
   G             Am
 becik bali.. timbang pepisahan..
         F              G
 ning atiku.. mendhem roso rindu..

        F          G      C
 ning sesambat kuwi.. kembange laku..
   Dm       G       C
 laku jejeg.. utamaning jiwo..
      Dm       G      Em      Am
 ta sabarno atiku.. ta tenangno pikirku..
      F           G        C
 kowe kudu.. ndhang bali pedurungan..
      F            G         C
 kowe kudu.. ndhang bali kutho semarang..

Musik : 
Am  Em  Dm G C
Am  Em  Dm G C

      C       G        Am
ning kenopo.. wektu tekan seprene..
 F          G           C
ora tau.. ono kabar sing ngepenake..
     Dm       G       C     Am
adoh soko ragamu.. adoh soko atimu..
  F              G         C
saben dino.. aku mung tansah kelingan..

Int. 
Dm G C..

Reff :
  G             Am
 aku ora gelem.. urip pepisahan..
       F         G        C
 pepujaning ati sing tak tresnani..
   G             Am
 becik bali.. timbang pepisahan..
         F               G
 ning atiku.. mendhem roso rindu..

         F         G       C
 ning sesambat kuwi.. kembange laku..
   Dm        G      C
 laku jejeg.. utamaning jiwo..
      Dm       G       Em       Am
 ta sabarno atiku.. ta tenangno pikirku..
        F          G        C
 kowe kudu.. ndhang bali pedurungan..
        F          G        C
 kowe kudu.. ndhang bali kutho semarang..
        F          G        C
 kowe kudu.. ndhang bali pedurungan..
        F          G        C
 kowe kudu.. ndhang bali kutho semarang..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close