Chord Mahend - Simbok Lungo

Chord Mahend - Simbok Lungo || Kunci Gitar Mahend - Simbok Lungo || Lirik Lagu Mahend - Simbok Lungo
Intro : 
Am G F C
  mbok.. aku kangen mbok
Dm E Am..
  ndak baliyo mbok.. aku kangen
F..E..

     Am
gede roso tresnaku
     F
gede roso kangenku
E                   Am A
karo simbok sing nglahirke aku
 Dm           Am
wiwit aku bayi tumeko saiki
        F          E
mung nyawang fotomu ning kamarku..

 Am
opo simbok wis lali
     F
karo anakmu iki
E                  Am  A
simbok lungamu ono neng ngendi
  Dm           Am
suwe tak goleki suwe tak enteni
       F     E    Am
nganti kapan ngenteni simbok bali..

Int. 
Dm..Am..F E Am..

Reff :
        Am
 pengen nangis neng pangkonmu
      F
 koyo njaluk banyu susu
        Dm
 aduh simbok rungokno
      Am
 tangis atiku..

 Int. 
G F Am..

      Am
 kulo nyuwun marang Gusti
      F
 mugo mugo simbok bali
       Dm
 biso pethuk nambani
         Am
 kangen neng ati..

 E             Am
 opo ora kroso simbok sing neng kono
         F        E    Am
 mung simbok sing tak batin sabendino..

Musik : 
Am G F C
Dm E Am E
Am G F C
Dm E Am..

 Am
opo simbok wis lali
  F
karo anakmu iki
E                   Am  A
simbok lungamu ono neng ngendi
 Dm             Am
suwe tak goleki suwe tak enteni
       F       E    Am
nganti kapan ngenteni simbok bali..

Int. 
Dm Am F E Am 

Reff :
      Am
 kulo nyuwun marang Gusti
      F
 mugo mugo simbok bali
       Dm
 biso pethuk nambani
         Am
 kangen neng ati..

 Int. 
G F Am..

        Am
 pengen nangis neng pangkonmu
      F
 koyo njaluk banyu susu
        Dm
 aduh simbok rungokno
      Am
 tangis atiku..

 E             Am
 opo ora kroso simbok sing neng kono
         F        E    Am
 mung simbok sing tak batin sabendino..
         F        E    Am
 mung simbok sing tak batin sabendino..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel