f --> -->

Chord Lopas Music - Kelaran Tresno

Chord Lopas Music - Kelaran Tresno || Kunci Gitar Lopas Music - Kelaran Tresno || Lirik Lagu Lopas Music - Kelaran Tresno
Chord Lopas Music - Kelaran Tresno
Chord Lopas Music - Kelaran Tresno
Intro : 
Am..Em..F G C..
Am..Em..F G C..

C    Bm    Am
aku.. aku ra percoyo
     Dm           G
yen sliramu bakal tetep setyo
Em              Am
janji sing pernah kok ucapne
  F             G
tegane sliramu mblenjani..

C         Bm      Am            
tresno.. sing biyen dibangun
 Dm               G
nanging.. saiki uwes luntur
Em          Am
mergo wes ono wong liyo
  F        G
sing ning njero atimu..
 Dm       G
ati iki urung lilo..

Reff :
   F      G
 lilo kudu lilo aku
    C  Bm   Am
 senadjan aku ra lilo
 Dm    G      C
 mergo ati iki iseh tresno..

   F      G
 lilo kudu lilo aku
    C   Bm Am
 senadjan aku keloro
 Dm       G      C
 nanging ati iki tetep tresno..

Musik : 
F Em F G C
Dm..Am..F G Am
Dm..Am..F G Am..

C         Bm     Am            
tresno.. sing biyen dibangun
  Dm             G
nanging.. saiki uwes luntur
Em          Am
mergo wes ono wong liyo
   F        G
sing ning njero atimu..
 Dm       G
ati iki urung lilo..

Reff :
   F      G
 lilo kudu lilo aku
    C   Bm  Am
 senadjan aku ra lilo
 Dm    G      C
 mergo ati iki iseh tresno..

   F      G
 lilo kudu lilo aku
   C   Bm  Am
 senadjan aku keloro
 Dm       G      C
 nanging ati iki tetep tresno..

   F      G
 lilo kudu lilo aku
   C   Bm  Am
 senadjan aku ra lilo
 Dm     G     C
 mergo ati iki iseh tresno..

   F      G
 lilo kudu lilo aku
   C   Bm  Am
 senadjan aku keloro
   Dm      G        F
 nanging ati iki.. tetep tresno..

Outro : 
F Fm C 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel