-->

Chord Levy Berlia - Ikhlasne Wae

Chord Levy Berlia - Ikhlasne Wae || Kunci Gitar Levy Berlia - Ikhlasne Wae || Lirik Lagu Levy Berlia - Ikhlasne Wae


Judul : Ikhlasne Wae
Artis  : Levy Berlia
Chord Levy Berlia - Ikhlasne Wae
Chord Levy Berlia - Ikhlasne Wae
(Intro) 
C G/B Am G F..
G# A# C..

C        G/B  Am            G
aku wis ikhlas.. umpomo kudu kandas..
     F                 G
sikapmu keterlaluan.. aku wes emoh tenan
     Em
cobo tulung sadaro..
     A
sliramu wes nggawe loro
    F                   G
kebacut jeru perih neng njero dodo..

C          G/B       Am
aku wis lilo.. yen sliramu lungo..
G         F                G
  ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
F       Em
  yen pancen kowe tresno..
       A
ra mungkin mbok gawe loro
       F                      G
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     F             Em    Am
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        F
nanging ora ngerteni..
      G
malah nyidrani janji..

(Int.) 
C Am F G
C G/B Am G F G
G# A# C

C                 Am
aku wis lilo.. sliramu kudu lungo..
       F                G
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
       Em
yen pancen kowe tresno..
       A
ra mungkin mbok gawe loro
       F                     G
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     F             Em    Am
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        F
nanging ora ngerteni..
      G
malah nyidrani janji..

(Outro) 
C Am F G C

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel