-->

Chord Lala Rosa - Siro Selawase

Chord Lala Rosa - Siro Selawase || Kunci Gitar Lala Rosa - Siro Selawase || Lirik Lagu Lala Rosa - Siro Selawase
Chord Lala Rosa - Siro Selawase
Chord Lala Rosa - Siro Selawase
(Intro) 
F Em Dm G..

C              F      C
aku percoyo.. semono gedene tresno..
 Dm         F       G
wes tinandur sak tulusing roso..
C                   F       C
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
  Dm      F    G
parane dalan perjuanganku..

F             Em
 raono padan tresno sing liyane..
F           C     G
 mung siro tresnaku siji sijine..
F              Em
 aku ra butuh tresno sing liyane
Dm        G
 mung siro selawase..

(Chorus)
     C           F      C
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
    Dm     Am
kanggo bekale ngadepi..
  F                     G
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     C        F          C
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
    Dm      Am
tulung ngerti karep iki..
     F                  G
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

(Int.) 
Dm  Am  Dm G C
F  C  Dm G C G

C                    F     C
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
  Dm      F     G
parane dalan perjuanganku..

F            Em
 raono padan tresno sing liyane..
F             C     G
 mung siro tresnaku siji sijine..
F              Em
 aku ra butuh tresno sing liyane
Dm        G
 mung siro selawase..

(Chorus)
    C           F      C
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
    Dm     Am
kanggo bekale ngadepi..
  F                      G
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
   C         F            C
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
   Dm      Am
tulung ngerti karep iki..
   F                   G
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

     C        F       C
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
    Dm      Am
kanggo bekale ngadepi..
  F                       G
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
     C          F         C
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
     Dm      Am
tulung ngerti karep iki..
     F                G
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..
     F                G
mung pengen terus.. mung pengen terus..
        C
bebareng nyawiji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel