-->

Chord Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato

Chord Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato || Kunci Gitar Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato || Lirik Lagu Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato
Chord Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato
Chord Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato
(Intro) 
F G Em A
F G

 C
ora kurang kurang
   G
anggonku berjuang
  Dm       G
kanggo kowe.. cah ayu..
      C
tak nggo tenanan..

       C
kowe kesel tak pijeti
         G
mangan dolan tak turuti
  Dm    G    C
kurang opo dek aku.. iki..

  Em     Am
gedene roso tresno..
  F      C
sayangku kepati pati..
      Em     Am
nanging kowe malah lungo..
      F        G
gandeng karo.. lanangan liyo..
       C
ninggalne aku..

(Chorus)
       F
kadung tak tato
 C       Am
jenengmu neng awakku
   Dm     G    C
sebagai bukti.. rasa cintaku..
     F
kadung tak tato
 C       Am
jenengmu neng awakku
      Dm
nanging endinge
   G           C
kowe pergi meninggalkanku..

(Int.) 
Am Dm G C F G C
Am Dm G C F G C

 C
ora kurang kurang
   G
anggonku berjuang 
   Dm      G
kanggo kowe.. cah ayu..
       C
tak nggo tenanan..

       C
kowe kesel tak pijeti
         G
mangan dolan tak turuti
  Dm    G    C
kurang opo dek aku.. iki..

  Em     Am
gedene roso tresno..
    F      C
sayangku kepati pati..
    Em      Am
nanging kowe malah lungo..
     F          G
gandeng karo.. lanangan liyo..
      C
ninggalne aku..

(Chorus)
       F
kadung tak tato
  C      Am
jenengmu neng awakku
   Dm    G      C
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       F
kadung tak tato
  C       Am
jenengmu neng awakku
      Dm
nanging endinge
   G        C
kowe pergi meninggalkanku..

       F
kadung tak tato
  C       Am
jenengmu neng awakku
  Dm     G      C
sebagai bukti.. rasa cintaku..
      F
kadung tak tato
    C      Am
jenengmu neng awakku
        Dm
nanging endinge
   G       C   Am
kowe pergi meninggalkanku..
      Dm
nanging endinge
   G        C   Am
kowe pergi meninggalkanku..
      Dm
nanging endinge
    G         C
kowe pergi meninggalkanku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel