f --> -->

Chord Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)

Chord Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) || Kunci Gitar Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) || Lirik Lagu Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)
Chord Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)
Chord Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)
            F     G
kowe neng endi.. aku kangen..
          Em
wis suwe ora ngabari..
 E        Am     Dm
opo kowe lali.. karo janjimu..
            G
mbiyen ngancani aku..

F          G   F      C
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
       Dm            G
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

F       G
 uwes pirang sasi..
F           C
 kowe ngilang ra ngabari
  Dm             G
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
         F      G
kowe neng endi.. aku kangen..
           Em
wis suwe ora ngabari
 E       Am      Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
      G
ngancani aku..
         C          C
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

         F       G
kowe neng endi.. aku kangen..
          Em      E       Am
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
         G        C
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) 
F G Em E Am
Dm G Am A

F          G
 lek nyatane wis nduwe ganti
 C    G/B  Am
aku.. lilo.. meski..
 G        F      G
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
          F      G
kowe neng endi.. aku kangen..
            Em
wis suwe ora ngabari
 E         Am       Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
       G
ngancani aku..
          C           C
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

          F      G
kowe neng endi.. aku kangen..
          Em     E      Am
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G        C C7
ngancani aku.. tekane matiku..

        Dm
iling janjimu mbiyen..
        G         C
ngancani aku.. tekane matiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel