f --> -->

Chord Jihan Audy - Sisihanku

Chord Jihan Audy - Sisihanku || Kunci Gitar Jihan Audy - Sisihanku || Lirik Lagu Jihan Audy - Sisihanku
Chord Jihan Audy - Sisihanku
Chord Jihan Audy - Sisihanku
Intro : 
F..G..C G/B Am..
Dm..G..C..Am.. 
Dm..G..C..

     C                 F
tak akoni sliramu pancen gati karo aku
       G                C  G/B
koyo gumebyare lintang madangi atiku
      Am             Dm
warna warni hidupku ada disenyummu
       F              G
karena engkaulah pemilik hatiku..

     C                   F
sakjane aku ngerti opo seng kok karepne
    G                 C   G/B
kepingin sumanding ro aku selawase
     Am                  Dm
meskipun kau rela menjadi yang kedua
     F        G       C
tapi ku takut dirimu tak bahagia..

Reff :
    F        G
 umpomo biso aku baleni
    C     Am
 wektu seng mlaku
        Dm
 tak dadekne sliramu
 G       C    C7
 seng dadi sisihanku..

       F         G 
 neng aku ra tego yen sliramu 
  C    Am
 tetep nerimo
          Dm    G
 senajan mung kari siso
       C       Am
 neng kowe ikhlas nerimo
       Dm      G        C
 karepku bene alum sakdurunge mekar..

Musik : 
C..F..G..C..
Am..Dm..F G C..

Reff :
     F       G
 umpomo biso aku baleni
    C     Am
 wektu seng mlaku
          Dm
 tak dadekne sliramu
 G       C   C7
 seng dadi sisihanku..

         F        G 
 neng aku ra tego yen sliramu 
 C    Am
 tetep nerimo
          Dm    G
 senajan mung kari siso
        C      Am
 neng kowe ikhlas nerimo
        Dm     G       C
 karepku bene alum sakdurunge mekar..

     F       G
 umpomo biso aku baleni
  C      Am
 wektu seng mlaku
          Dm
 tak dadekne sliramu
 G      C    C7
 seng dadi sisihanku..

       F        G 
 neng aku ra tego yen sliramu 
  C    Am
 tetep nerimo
          Dm    G
 senajan mung kari siso
        C        Am
 neng kowe ikhlas nerimo
         Dm      G       C
 karepku bene alum sakdurunge mekar..
         Dm      G       C
 karepku bene alum sakdurunge mekar..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel