f --> -->

Chord Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu

Chord Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu || Kunci Gitar Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu || Lirik Lagu Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu
Chord Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu
Chord Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu
(Intro) 
C G Am Em F C G
C G Am Em F C G

  C     G
netes banyu moto..
  Am    Em
mili nelesi pipi iki
  F       C    G
nelongso lorone.. ati iki..
  C         G     Am    Em
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
  F            G      C
tapi wong tuwomu ra.. wei restu..

F       G        C     G/B Am
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
        F        G     C
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
   Am        Em
ibarate lengo karo banyu
             F        C  G
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       Am        Em
yen pancene iki wis takdire..
          F
tak trimo wae.. masio aku
  G             C
keloro.. lorone ning kene..

(Int.) 
Am Em F C G
Am Em F G

F       G         C    G/B Am
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
        F         G    C
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
   Am        Em
ibarate lengo karo banyu
             F        C G
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       Am         Em
yen pancene iki wis takdire..
            F
tak trimo wae.. masio aku
  G             Am
keloro.. lorone ning kene..

              Em
ibarate lengo karo banyu
             F        C  G
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
       Am         Em
yen pancene iki wis takdire..
            F
tak trimo wae.. masio aku
  G           C
keloro.. loro ning kene..

  C         G     Am     C
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel