f --> -->

Chord Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare

Chord Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare || Kunci Gitar Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare || Lirik Lagu Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare
Chord Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare
Chord Intan Cha Cha - Njathil Sak Modare
Intro : 
Dm G C Am
Dm G C

C       Dm
 aku sayang kowe
G        C
 emoh kelangan kowe
C       Dm
 aku tanpo kowe
G        C
 ora iso urip dewe..

Am          Dm
 ning njero ati kowe
G           C
 wes ora ono tunggale
Am      F
 lilo demi kowe
G              C
 aku njathil sak modare..

Reff :
 C               Dm
  nalikane suryo nyumilak netro
      G
 aku ora bakal suloyo
     C         Am
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 Dm
 ning awang-awang
          G
 podo nyekseni tresnoku
       F   G  C
 ora bakal.. i..lang..

                 Dm
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
       G
 yo mung kowe
                C
 sing bakal tak perjuangke
         Am
 tak kuat-kuatke
                    Dm
 bene biso terus nyanding selawase
        G
 lilo demi kowe
                F C
 aku njathil sak modare..

         Dm
aku sayang kowe
G        C
 emoh kelangan kowe
Am      Dm
 aku tanpo kowe
G        C
 ora iso urip dewe..

Am          Dm
 ning njero ati kowe
G           C
 wes ora ono tunggale
Am      F
 lilo demi kowe
G              C
 aku njathil sak modare..

Reff :
 C               Dm
  nalikane suryo nyumilak netro
      G
 aku ora bakal suloyo
     C         Am
 ugo nggawe atimu cidro
 lintang rembulan padang
 Dm
 ning awang-awang
          G
 podo nyekseni tresnoku
       F   G   C
 ora bakal.. i..lang..

                 Dm
 nalikane gudo pacoban ngawe-awe
      G
 yo mung kowe
                 F
 sing bakal tak perjuangke
     G    C
 tak kuat-kuatke
                   Dm
 bene biso terus nyanding selawase
       G
 lilo demi kowe
                F  C
 aku njathil sak modare..
                     Dm
 bene biso terus nyanding selawase
      G
 lilo demi kowe
               F  C
 aku njathil sak modare..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel