-->

Chord Ines Balladiva - Tresno Dilarang

Chord Ines Balladiva - Tresno Dilarang || Kunci Gitar Ines Balladiva - Tresno Dilarang || Lirik Lagu Ines Balladiva - Tresno Dilarang
Chord Ines Balladiva - Tresno Dilarang
Chord Ines Balladiva - Tresno Dilarang
Intro : 
C..F..Dm G C..
F..Em Am Dm..G..

        C
senajan tembok ngalangi
Em
jerone jurang
   Am          Em
misahke jarak aku lan koe
  F        Em
senajan ono udan angin
Am  Dm   D     G
ora bakal pindah tresnoku..

        C
senajan kedaden opo
        Em
koe lan aku ngadepi
      Am           Em
kanggo mbokteke gede neng ati
     F         Em
mugo mugo Gusti ngrestui
Am   Dm   G   C C-Bm
sak teruse.. tresno iki..

      Am           Em
tekan kapan mubenge donyo iki
      F               C-Em
tresnoku lan koe ra bakal luntur
F       Em  Am
ora pindah atiku..
    Dm      D   G  F-F-F-G
nganti langgeng sak lawase..

Reff :
 C                G
 cinta terlarang.. aku lan sliramu
     Am           Em
 ora di restui karo wong tuo
  F        C  Am
 amargo kasta ora podo
 Dm    D   G F-F-G
 budoyo ugo bedo..

 C              G     G-G#m
 cinta terlarang.. aku lan sliramu
   Am           Em
 iki wes dadi suci neng ati
    F     C     Am
 sumpah setyo aku lan koe
 Dm    G     C
 janji sehidup semati..

Musik : 
Am..G..Am..G..
Dm G E Am
F G C F-G-G

       C
senajan kedaden opo
       Em
koe lan aku ngadepi
     Am         Em
kanggo mbokteke gede neng ati
     F         Em
mugo mugo Gusti ngrestui
Am   Dm   G   C C-Bm
sak teruse.. tresno iki..

    Am           Em
tekan kapan mubenge donyo iki
    F            C
tresnoku lan koe ra bakal luntur
F      C Am
ora pindah atiku..
    D            G F-F-F-G-G-G
nganti langgeng sak lawase..

Reff :
 C             G      G-G#m
 cinta terlarang.. aku lan sliramu
     Am           Em
 ora di restui karo wong tuo
  F         C  Am
 amargo kasta ora podo
 Dm   D  G  F-F-G-G-G
 budoyo ugo bedo..

 C             G        G-G#m
 cinta terlarang.. aku lan sliramu
  Am            Em
 iki wes dadi suci neng ati
    F       C   Am
 sumpah setyo aku lan koe
 Dm    G    C
 janji sehidup semati..
    F     C    Am
 sumpah setyo aku lan koe
 Dm    G     C
 janji sehidup semati..

Outro : 
F G Em Am
F-F G-G C-C-C 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel