Chord Ilux ID - Loro Ati

Chord Ilux ID - Loro Ati || Kunci Gitar Ilux ID - Loro Ati || Lirik Lagu Ilux ID - Loro Ati
Intro : 
Am G F C
Dm Am E Am..

     Am      Dm
kelendi carane isun iki
      E            Am
ngelalekno loro nong njero ati
     G       
seng sanggup sun pungkiri
      C
welas iki sampek mati
  E            Am
saiki malah oseng direstui..

Reff :
           Dm
  isun tau loro ati..
         G          C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F           Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
         Am
  seng sanggup mili..

           Dm
  isun tau loro ati..
         G          C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F         Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
            Am
  seng sanggup mili..

Musik : 
Dm..G..C..
F..Dm..E..Am..

     Am      Dm
kelendi carane isun iki
     E            Am
ngelalekno loro nong njero ati
     G       
seng sanggup sun pungkiri
       C
welas iki sampek mati
  E           Am
saiki malah oseng direstui..

Reff :
            Dm
  isun tau loro ati..
         G          C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F          Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
          Am
  seng sanggup mili..

           Dm
  isun tau loro ati..
         G         C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F        Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
           Am
  seng sanggup mili..

           Dm
  isun tau loro ati..
         G         C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F        Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
          Am
  seng sanggup mili..

           Dm
  isun tau loro ati..
         G          C
  tapi lorone seng koyo gedigi
        F         Dm
  kenemenen ngerusak nong ati
         E
  nganti banyu moto iki
           Am
  seng sanggup mili..

Outro : 
Dm..E..Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel