f --> -->

Chord Ikhlas Nerimo - Danang Effendi

Chord Ikhlas Nerimo - Danang Effendi || Kunci Gitar Ikhlas Nerimo - Danang Effendi || Lirik Lagu Ikhlas Nerimo - Danang Effendi
Chord Ikhlas Nerimo - Danang Effendi
Chord Ikhlas Nerimo - Danang Effendi
Intro : 
C F G C
F G Em Am
Dm G C G

C        F
opo.. pancen koyo ngene
  G              C
rasane.. wong nandang kasmaran
  C       F
jaremu.. ameh njogo rosoku
       G
nanging kok akhire
            C G
kowe ninggalke aku..

   C          F
po mergo.. aku wong ra nduwe
         G           C
akhire kowe.. milih karo liyane
  C          F
senajan.. tresnamu mergo bondo
      G          C
aku sadar.. aku ora iso opo..

Reff :
     C7     F
 aku sing.. berjuang
        G
 aku sing kelara
          Em
 arep tok anggep opo
          Am
 aku mung iso nerimo
         Dm      G
 opo o salahku.. opo dosaku
                  C C7
 kowe lungo ninggalke aku..

          F
 isaku mung ikhlas
             G
 senajan wis ra welas
           Em
 ora bakal tak getuni
           Am
 mergo aku ngrumangsani
           Dm
 aku wong ra nduwe
            G
 aku yo mung koyo ngene
             C
 mung kerep disepelekke..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..

          F     G
tak trimakno.. tak lilakno
     F  Em
mergo aku sadar
          Am
aku dudu sopo-sopo
             Dm
yen pancene kowe lungo
       G
yo wis orapopo
             C
kabeh uwis tak ikhlasno..

Reff :
     C7     F
 aku sing.. berjuang
        G
 aku sing kelara
           Em
 arep tok anggep opo
            Am
 aku mung iso nerimo
         Dm      G
 opo o salahku.. opo dosaku
                   C C7
 kowe lungo ninggalke aku..

         F
 isaku mung ikhlas
            G
 senajan wis ra welas
           Em
 ora bakal tak getuni
           Am
 mergo aku ngrumangsani
          Dm
 aku wong ra nduwe
             G
 aku yo mung koyo ngene
               C
 mung kerep disepelekke..

           Dm
 aku wong ora nduwe
              G
 aku yo mung koyo ngene
              C
 mung kerep disepelekke..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel