f --> -->

Chord Happy Asmara - Wes Konangan

Chord Happy Asmara - Wes Konangan || Kunci Gitar Happy Asmara - Wes Konangan || Lirik Lagu Happy Asmara - Wes Konangan
Chord Happy Asmara - Wes Konangan
Chord Happy Asmara - Wes Konangan
Intro : 
C..F..Dm G C..
A..Dm..F..G..

    C                   F
aku tatu dudu mergo mung nggawe crito
 Dm         G     C
nanging aku tatu mbok gawe loro
        A              Dm
ning mripatku dewe ngerti sak nyatane
     F           G
kowe gandengan karo wong liyo..

        C             F
mending lungo timbang soyo atiku loro
     Dm      G        C
bola bali konangan nanging soyo ndodro
       A           Dm
nangis batinku kowe nglarani aku
    F                   G
opo pancen seneng yo mung nggawe loroku..

Reff :
      Am     Em
 nadyan kowe wes konangan
   F          C
 nanging tansah iseh alesan
    Dm       C
 mending aku sing ngalah
         E
 mergo soyo ajur lan bubrah..

       Am    Em
 nadyan kowe wes konangan
  F       C
 ora gelem ngaku salah
    Dm       C
 timbang ati soyo loro
        G       C
 mending coro alus tak lungo..

Musik : 
Am Em F C
Am Em F..G
Am Em F C
Am Em F..G

    C                F
aku tatu dudu mergo mung nggawe crito
Dm        G     C
nanging aku tatu mbok gawe loro
        A             Dm
ning mripatku dewe ngerti sak nyatane
     F         G
kowe gandengan karo wong liyo..

        C              F
mending lungo timbang soyo atiku loro
     Dm       G        C
bola bali konangan nanging soyo ndodro
       A           Dm
nangis batinku kowe nglarani aku
    F                    G
opo pancen seneng yo mung nggawe loroku..

Reff :
      Am      Em
 nadyan kowe wes konangan
   F          C
 nanging tansah iseh alesan
    Dm        C
 mending aku sing ngalah
         E
 mergo soyo ajur lan bubrah..

       Am      Em
 nadyan kowe wes konangan
  F       C
 ora gelem ngaku salah
    Dm     C
 timbang ati soyo loro
        G       C   G
 mending coro alus tak lungo..

      Am     Em
 nadyan kowe wes konangan
   F           C
 nanging tansah iseh alesan
    Dm        C
 mending aku sing ngalah
         E
 mergo soyo ajur lan bubrah..

      Am     Em
 nadyan kowe wes konangan
  F        C
 ora gelem ngaku salah
    Dm     C
 timbang ati soyo loro
      G       C
 mending coro alus tak lungo..

Outro :
C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel