f --> -->

Chord Happy Asmara - Tak Lilo

Chord Happy Asmara - Tak Lilo || Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Lilo || Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Lilo
Chord Happy Asmara - Tak Lilo
Chord Happy Asmara - Tak Lilo
Intro : 
C G Am..Dm..G..

C         G
udan gerimis sing nelesi
Am
ono pelataran..
Dm                G
adem angin soyo nambahi kelingan..

C        G
kudu nangis yen tak iling
   Am
wektu sesandingan..
Dm                 G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm     G
sing tak karepne
Am
bareng selawase
Dm
nanging piye meneh
      E
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Am        Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F        C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm      Am
 tak aboti lan tak tresno
      F        E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am          Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F         C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm       Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F            E
 nadyan perih ning njero dodo..

Int. 
F G C

C         Em
udan gerimis sing nelesi
Am
ono pelataran..
Dm               G
adem angin soyo nambahi kelingan..

C        Em
kudu nangis yen tak iling
   Am
wektu sesandingan..
Dm                G
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Dm    G
sing tak karepne
Am
bareng selawase
Dm
nanging piye meneh
      E
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Am         Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F         C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm    Am
 tak aboti lan tak tresno
      F       E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am        Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F         C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm       Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F            E
 nadyan perih ning njero dodo..

Musik : 
Am Em F C
Dm Am F E
Am Em F C
Dm Am F E

Reff :
     Am        Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F         C
 mergo loro rasane kelangan
     Dm     Am
 tak aboti lan tak tresno
      F       E
 ning akhire digowo wong liyo..

     Am         Em
 wes tak cubo ben ra kelingan
    F         C
 mergo loro rasane kelangan
    Dm       Am
 yo wes lilo kudu tak lilo
   F            E
 nadyan perih ning njero dodo..

Outro : 
Am Em F C
Dm Am F E..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel