-->

Chord Happy Asmara - Sak Menit

Chord Happy Asmara - Sak Menit || Kunci Gitar Happy Asmara - Sak Menit || Lirik Lagu Happy Asmara - Sak Menit


Judul : Sak Menit
Artis  : Happy Asmara
Chord Happy Asmara - Sak Menit
Chord Happy Asmara - Sak Menit
Intro : 
C

       F              G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
       Em             Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
       Dm             G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                C
 masio neng njero ngimpi..

Int. 
F G Em Am
Dm G C G

             C
isek tak tunggu nengkene..
     C7         F
ra perduli sok kapan tekane..
           Dm
kowe sing nengkono..
           G
tak jaluk jo ngliyo..
           C
ra nggawe atiku loro..

             C
nengkene kangen tak simpen..
    C7             F
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
     Em  Dm
sok kapan balimu..
         G
sok kapan mulihmu..
            C
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 C7       F            G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em            Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
         Dm           G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
              C
 masio neng njero ngimpi..

 C7      F            G
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Em           Am
 roso marem.. rasane batinku..
        Dm               G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
         C G
 ku tunggu disini..

Musik : 
C F C 
F Dm G C G

                C
nengkene kangen tak simpen..
   C7             F
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
        Dm
sok kapan balimu..
        G
sok kapan mulihmu..
         C
ben ndang mari kangenku..

Reff :
 C7     F             G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
        Em            Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
        Dm            G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                 C
 masio neng njero ngimpi..

 C7      F            G
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Em          Am
 roso marem.. rasane batinku..
        Dm              G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
         C
 ku tunggu disini..
        Dm                G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
        C
 ku tunggu disini..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel