f --> -->

Chord Happy Asmara - Sadar Diri

Chord Happy Asmara - Sadar Diri || Kunci Gitar Happy Asmara - Sadar Diri || Lirik Lagu Happy Asmara - Sadar Diri
Chord Happy Asmara - Sadar Diri
Chord Happy Asmara - Sadar Diri
(Intro) 
F G Em Am F G..

    C    Em
cen aku sing kleru..
    F   C
nggugu omonganmu..
 Dm       G
aku tak sing ngalah
     C
wis ora betah..
Dm        G
yen tak terus-teruske..
Em    Am
aku mung loro dewe
      F    G   C
cukup semene tak bubarke..

    C    Em
cen bener kandaku..
    F    C
cen leres pikirku..
  Dm        G    C
tekamu.. mung nglarani atiku..
Dm        G
ra bakal tak baleni..
Em      Am
opo meneh dadi siji
  F         G      C
cukup reti ben Gusti sing mbiji..

    F     G
sok kowe bakal ngerti..
  Em       Am
loro sing tak rasakke
      F     G    C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F        G
sewu siji sing purun nompo..
    Em     Am
yen lakumu nggawe loro..
  Dm     G    C
bolan-baleni dolanan ati..

 F         G
aku pancen ra sempurna
 Em        Am
nduwe ku mung setia..
      Dm
ra sah nggetuni
G     C
dinggo sadar diri..

(Int.) 
F G Em Am F G C..

    F    G
sok kowe bakal ngerti..
  Em      Am
loro sing tak rasakke
      F      G    C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F       G
sewu siji sing purun nompo..
    Em      Am
yen lakumu nggawe loro..
  Dm      G   C
bolan-baleni dolanan ati..

 F        G
aku pancen ra sempurna
 Em        Am
nduwe ku mung setia..
      Dm
ra sah nggetuni
G      C
dinggo sadar diri..

     F      G
sewu siji sing purun nompo..
    Em     Am
yen lakumu nggawe loro..
  Dm      G   C
bolan-baleni dolanan ati..

 F        G
aku pancen ra sempurna
 Em       Am
nduwe ku mung setia..
        Dm
ra sah nggetuni
G     C
dinggo sadar diri..

       Dm
ra sah kok getuni..
G         F  Fm C
 nggonen sadar diri..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel