f --> -->

Chord Happy Asmara - Pisah Turu

Chord Happy Asmara - Pisah Turu || Kunci Gitar Happy Asmara - Pisah Turu || Lirik Lagu Happy Asmara - Pisah Turu
Chord Happy Asmara - Pisah Turu
Chord Happy Asmara - Pisah Turu
Intro : 
Am..Em..F G Am..
Am..Em..F G Am..

       Am
ku nyanyikan lagu..
        Em
gawe pengobat..rindu..
         F  G
ku bayangkan kamu..
            Am
ono ning sandingku..

      Am
setahun yang lalu..
         Em
kowe ninggalno..aku..
       F   G
mengejar mimpimu..
   Am
aku rindu..

    F      G   Am
mugiyo kowe enget.. aku…..

Reff :
    Am      Em
 saiki dewe pisah turu
      F           C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am         Em
 rino lan wengi tansah bimbang
     Dm    G
 wedi kelangan kowe..

     Am       Em
 naliko dewe pisah turu
      F                C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am       Em
 wediku ono sing ngancani
      Dm    G
 saben anggonmu turu..

F            G       C     Am
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
F          G    C
tansah ngugemi janji suci..
F         G        C      Am
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
F        G    Am
senajan dewe pisah turu..

        Am
ku nyanyikan lagu..
        Em
gawe pengobat..rindu..
       F   G
ku bayangkan kamu..
            Am
ono ning sandingku..

Musik : 
Am..Em..F G Am..
Am..Em..F G Am..

Reff :
    Am      Em
 saiki dewe pisah turu
      F          C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am         Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm   G
 wedi kelangan kowe..

     Am      Em
 naliko dewe pisah turu
      F                C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am        Em
 wediku ono sing ngancani
     Dm     G
 saben anggonmu turu..

    Am       Em
 saiki dewe pisah turu
      F           C
 sepi rasane atiku tanpo kowe
      Am         Em
 rino lan wengi tansah bimbang
      Dm    G
 wedi kelangan kowe..

     Am      Em
 naliko dewe pisah turu
      F                C
 pikirku tansah ngelayung mikir kowe
     Am        Em
 wediku ono sing ngancani
     Dm     G
 saben anggonmu turu..

F            G        C      Am
bingung njogoni tresno iki ngantine bali
F           G    C
tansah ngugemi janji suci..
F         G        C     Am
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
F         G    Am
senadyan dewe pisah turu..

        Am
ku nyanyikan lagu..
        Em
gawe pengobat..rindu..
       F   G
ku bayangkan kamu..
          Am
ono ning sandingku..

Outro :
    F      G    Am
mugiyo kowe enget.. aku…..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel