f --> -->

Chord Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

Chord Happy Asmara - Pasukan Anti Prei || Kunci Gitar Happy Asmara - Pasukan Anti Prei || Lirik Lagu Happy Asmara - Pasukan Anti Prei


Judul : Pasukan Anti Prei
Artis  : Happy Asmara
Chord Happy Asmara - Pasukan Anti Prei
Chord Happy Asmara - Pasukan Anti Prei
Intro : 
C G Am Em
F G C Am
F G C….

Reff :
     C      G
 pasukan anti prei..
     Am     Em
 budal golek rejeki
     F      C
 kerjo wani rekoso
     Dm      G
 ben uripku sesok mulyo..

    C      G
 ra peduli omongan..
    Am     Em
 tanggunganku bulanan
    F        C
 anak bojo ro wong tuo
     Dm      G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

  C                G
kahanan uripku bedo karo impianku
       Am               Em
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
     F               C
sing kepengen ngelakoni urip kepenak
 Dm                      G
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

  C                  G
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Am               Em
senajan roso meri kuwi ono ning ati
  F                 C
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Dm             G         C
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

F          G        C       Am
 duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
  F         G        C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F          G        C      Am
 pingin tak buktikke lek aku ra sepele
   F      G        C
senadyan kahanane koyongene..

Reff :
    C       G
 pasukan anti prei..
    Am      Em
 budal golek rejeki
    F       C
 kerjo wani rekoso
    Dm        G
 ben uripku sesok mulyo..

    C     G
 ra peduli omongan..
    Am     Em
 tanggunganku bulanan
    F        C
 anak bojo ro wong tuo
    Dm      G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C                 G
pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
        Am                   Em
sugih kere neng ngarepe Gusti ra ono bedane
   F                    C
akehi shodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
       Dm                  G
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

     C             G
di..akehi dongane diakehi syukure
    Am
jarene wong tuwo biyen
     Em
urip kur nggo mampir ngombe
     F                  C
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Dm              G        C
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

F          G         C       Am
 duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
    F      G        C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F          G         C      Am
 pingin tak buktikke lek aku ra sepele
    F       G       C
senadyan kahanane koyongene..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

Reff :
    C      G
 pasukan anti prei..
    Am     Em
 budal golek rejeki
    F      C
 kerjo wani rekoso
    Dm      G
 ben uripku sesok mulyo..

    C     G
 ra peduli omongan..
    Am    Em
 tanggunganku bulanan
    F     C
 anak bojo ro wong tuo
     Dm   G    C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

   C     G
 pasukan anti prei..
    Am    Em
 budal golek rejeki
   F      C
 kerjo wani rekoso
     Dm      G
 ben uripku sesok mulyo..

    C     G
 ra peduli omongan..
    Am    Em
 tanggunganku bulanan
    F       C
 anak bojo ro wong tuo
    Dm       G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close