-->

Chord Happy Asmara - Kuatno Aku

Chord Happy Asmara - Kuatno Aku || Kunci Gitar Happy Asmara - Kuatno Aku || Lirik Lagu Happy Asmara - Kuatno Aku
Chord Happy Asmara - Kuatno Aku
Chord Happy Asmara - Kuatno Aku
Intro : 
F Fm G

C                  F
 kowe sing biyen tau ning atiku
Dm              G
 sing tau gawe seneng uripku
F   Em    E
saiki wes.. lungo..
  Am
disanding wong liyo
      Dm            G
mergo ra ono restune wong tuwo..

Int. 
F Fm G

C              F
 setiaku wes ra kurang kurang
Dm                G
 sayangku ning kowe yo te..nanan
  Em  E        Am
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
  Dm           G
kepekso pisah mergo keadaan..

   F       G    C
wes cukup.. aku sadar.. diri..
   F      G      C
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
C-Bm-Am             Em
  Gusti.. paringono kuat atiku iki
 F                    C   G
 kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Am                Em
 Gusti.. paringono terang dalan uripku
     F              C    G
 nerimo kahanane koyo ngene akhire..
 F    G   C
 Gusti.. kuatno aku..

Musik : 
C.. F..Em Dm..G..
Em E Am..F..G..

C              F
 setiaku wes ra kurang kurang
Dm                G
 sayangku ning kowe yo te..nanan
  Em  E       Am
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
  Dm             G
kepekso pisah mergo keadaan..

   F      G    C
wes cukup.. aku sadar.. diri..
   F      G    C
tak terimo.. karo gede ati..

Reff :
C-Bm-Am              Em
  Gusti.. paringono kuat atiku iki
 F                    C    G
 kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Am                 Em
 Gusti.. paringono terang dalan uripku
    F              C    G
 nerimo kahanane koyo ngene akhire..

    Am               Em
 Gusti.. paringono kuat atiku iki
     F                     C   G
 kelangan wong seng paling tak sayangi..
    Am                 Em
 Gusti.. paringono terang dalan uripku
     F               C    G
 nerimo kahanane koyo ngene akhire..
 F    G    C
 Gusti.. kuatno aku..
 F    G    C
 Gusti.. kuatno aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel