f --> -->

Chord Happy Asmara - Heppi Rasane

Chord Happy Asmara - Heppi Rasane || Kunci Gitar Happy Asmara - Heppi Rasane || Lirik Lagu Happy Asmara - Heppi Rasane
Chord Happy Asmara - Heppi Rasane
Chord Happy Asmara - Heppi Rasane
Intro : 
Am..Em..F G C E
Am..Em..F G C E

C       E
 pengen urip bebrayan
Am       Em     F
 mbangun tresno karo kowe
        G     C
mugo ra ono halangane..

C          E
 sing tak jaluk mung siji
Am    Em   F
 kowe ora ngapusi
    G      C
ojo sampe mblenjani..

 Am
ijo royo-royo tak kiro godong pari
 Em
uwes tak sabari kok malah mangan ati
F
sego padang lawuhe iwak teri
C                E
tiwas tak sayang jebul ora nduweni..

Am
buah naga beli di banyuwangi
  Em
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
F
tuku krupuk neng kuto purwodadi
  G        E
kowe gawe remuke ati..

Reff :
          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso nompo
       F
 yen tresnomu
      G     C E
 mbebagi karo kono..

          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso lilo
    F
 mending dewe
         G     C E
 penting heppi rasane..

Musik : 
Am..Em..F G C E
Am..Em..F G C E

 Am
ijo royo-royo tak kiro godong pari
 Em
uwes tak sabari kok malah mangan ati
F
sego padang lawuhe iwak teri
C                E
tiwas tak sayang jebul ora nduweni..

Am
buah naga beli di banyuwangi
  Em
kamu tlah mendua bikin aku sakit hati
F
tuku krupuk neng kuto purwodadi
  G         E
kowe gawe remuke ati..

Reff :
          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso nompo
        F
 yen tresnomu
      G     C E
 mbebagi karo kono..

          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso lilo
    F
 mending dewe
         G    C E
 penting heppi rasane..

Int. 
Am..Em..F G C E

Reff :
          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso nompo
        F
 yen tresnomu
      G     C E
 mbebagi karo kono..

          Am
 jelas ra mungkin
          Em
 aku ra bakal iso lilo
    F
 mending dewe
         G    C  E
 penting heppi rasane..

Outro : 
Am..Em..F G C E
Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel