f --> -->

Chord Happy Asmara - Awal Kasmaran

Chord Happy Asmara - Awal Kasmaran || Kunci Gitar Happy Asmara - Awal Kasmaran || Lirik Lagu Happy Asmara - Awal Kasmaran
Chord Happy Asmara - Awal Kasmaran
Chord Happy Asmara - Awal Kasmaran
(Intro) 
C G/B Am G
C G/B Am G
F G C G/B Am
Dm G/B C

 C     G/B Am
iki awal cerito..
     G     C
ku ngrasakke tresno..
    G     F
tresno karo konco..
 C        G/B Am
aku mung iso nrimo..
         G       C
senajan mbok anggep konco..
  G   Am
tapi ora popo..

  F     G
nanging.. siji..
     C    G/B Am
sing tak karepke ning ati
  Dm            G   C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

 C     G/B Am
iki awal cerito..
   G      C
ku ngrasakke tresno..
    G     F
tresno karo konco..
 C       G/B Am
aku mung iso nrimo..
         G       C
senajan mbok anggep konco..
  G   Am
tapi ora popo..

  F    G
nanging.. siji..
     C   G/B  Am
sing tak karepke ning ati
  Dm           G   C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

(Chorus)
     Am     Em
urip yo mung sepisan
     F     C
karo kowe bebarengan..
  G/B   Am     Em
senajan abot kanggo awakmu
       F         G
durung iso.. nompo awakku..

    F    G   C G/B Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F          G       C
semoga cinta datang tak menghilang..

(Int.) 
Am Em F C G/B Am Em
F  G
F G C G/B Am
F G C

  F    G
nanging.. siji..
     C   G/B  Am
sing tak karepke ning ati
  Dm          G   C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

(Chorus)
     Am     Em
urip yo mung sepisan
     F     C
karo kowe bebarengan..
  G/B   Am     Em
senajan abot kanggo awakmu
       F        G
durung iso.. nompo awakku..

    F    G   C  G/B Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F        G        C
semoga cinta datang tak menghilang..

     Am     Em
urip yo mung sepisan
     F     C
karo kowe bebarengan..
  G/B   Am     Em
senajan abot kanggo awakmu
       F       G
durung iso.. nompo awakku..

    F    G  C G/B Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F        G     C
semoga cinta datang tak menghilang..
    F     G  C  G/B Am
kuatno.. ati.. kuatno rogo..
G   F          G      C
semoga cinta datang tak menghilang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel