f --> -->

Chord Gilang R Wijaya - Ilhamku

Chord Gilang R Wijaya - Ilhamku || Kunci Gitar Gilang R Wijaya - Ilhamku || Lirik Lagu Gilang R Wijaya - Ilhamku
Chord Gilang R Wijaya - Ilhamku
Chord Gilang R Wijaya - Ilhamku
Intro : 
C..Dm..G..C..
Am A..Dm..F..Fm..

C          Dm
aku seneng ketemu sliramu
G          E
aku ayem esemmu kanggo aku
F                C   Am
bagai kembang menghiasi hatiku
D                   G  D G
arum semerbak neng njero dodoku..

C              Dm
arep turu mung kelingan sliramu
G              E
mimpi indah bermesraan denganmu
F                C    Am
bagai bintang menyinari jiwaku
Dm          G    C
esem guyumu ngelipur atiku..

Int. 
Dm G C E 

Reff :
   Am        A      Dm
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            G              C   E
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Am        A      Dm
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  Em      Dm         
 aku ayem.. aku tentrem
       G        C E
 yen kowe neng sandingku..

Musik : 
Am A Dm..G..C E
Am A Dm..Em..D G C..G..

C             Dm
arep turu mung kelingan sliramu
G             E
mimpi indah bermesraan denganmu
F               C    Am
bagai bintang menyinari jiwaku
 Dm           G    C  E
esem ngguyumu ngelipur atiku..

Reff :
   Am        A       Dm
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            G               C   E
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Am        A       Dm
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  Em        Dm         
 aku ayem.. aku tentrem
       G        C  E
 yen kowe neng sandingku..

   Am        A       Dm
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            G              C   E
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Am       A        Dm
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  Em       Dm         
 aku ayem.. aku tentrem
       G       C
 yen kowe neng sandingku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel