-->

Chord Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Janji

Chord Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Janji || Kunci Gitar Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Janji || Lirik Lagu Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Janji
Chord Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Janji
Chord Gerry Mahesa - Lamongan Ninggal Janji
Intro : 
C Em F C Dm C G

C       Em      F       C
dek.. ning kene.. aku tansah kelingan
    Dm          C
kelingan sliramu sing tak sayang
     G
kowe sing tak eman..

C     Em      F     C
dek.. rungokne.. jeritane atiku
   Dm     C
nyonggo abote rindu
  G          C
mergo suwe.. ora ketemu..

Int. 
F G C..

      Am
mergo kahanan..
  G       C
aku ning perantauan
       F
kanggo masa depan
D       G
 demi kowe sing tak sayang..

Reff :
      C        G
 lamongan ninggal kenangan
     Am        Em
 naliko awak dewe barengan
    F         C
 mlaku-mlaku gandeng tangan
       G
 ning waduk gondang..

   C        G
 bendungan dadi saksi
   Am       Em
 kowe lan aku ngucap janji
   F            C
 tresnoku lahir batin lan suci
   G            C
 kanggo kowe sehidup semati..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em A
Dm G C..

      Am
mergo kahanan..
  G       C
aku ning perantauan
         F
kanggo masa depan
D     G          F  G
 demi kowe sing tak sayang..

Reff :
      C        G
 lamongan ninggal kenangan
     Am        Em
 naliko awak dewe barengan
    F         C
 mlaku-mlaku gandeng tangan
        G
 ning waduk gondang..

    C        G
 bendungan dadi saksi
    Am       Em
 kowe lan aku ngucap janji
    F         C
 tresnoku lahir batin lan suci
     G
 kanggo kowe..

       C        G
 lamongan ninggal kenangan
     Am         Em
 naliko awak dewe barengan
    F         C
 mlaku-mlaku gandeng tangan
        G
 ning waduk gondang..

    C       G
 bendungan dadi saksi
    Am       Em
 kowe lan aku ngucap janji
    F           C
 tresnoku lahir batin lan suci
   G            C
 kanggo kowe sehidup semati..

Outro :
Am    G      C
dek.. entenono tekaku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel