-->

Chord Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni

Chord Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni || Kunci Gitar Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni || Lirik Lagu Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni
Chord Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni
Chord Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni
F         G        C  Am
 tulung sanget ngerteni aku iki
Dm          G    F 
 nangis batin.. kowe lungo..

Intro : 
F G C Am Dm..G..

  C      G    Am G
seprene.. aku kenal kowe
 F        C
opo kurang cukup lah ku
  Dm    G
bahagiakne kowe..

  C      G     Am  G
bubrah.. ngalah atiku pasrah
    F
kok yo kebangeten..
  G
kowe ninggal aku..

F         G        C  Am
 tulung sanget ngerteni aku iki
Dm           G   C  C7
 nangis batin.. kowe lungo..

Reff :
      F     G   C
 ku kangen.. kangen kowe..
 Am   Dm
 sayang kowe
      G      C  C7
 kowe sayang liyane..

    F    G     C
 abote.. sing tak rasakke
        Am  Dm
 pancen kudu dalane
     G     C G
 awakke dewe dewe..

Musik : 
F..G..C G Am..
Dm..G..

  C     G    Am  G
loro.. atiku kebacut loro
 F        C
uwis cukup kowe gawe
 Dm    G
ati iki cidro..

F       G
 aku ikhlas.. yen kowe
C   Am
pamit lungo
Dm       G     C C7
 mugo kowe.. urib mulyo..

Reff :
      F     G   C
 ku kangen.. kangen kowe..
 Am   Dm
 sayang kowe
      G      C C7
 kowe sayang liyane..

    F    G     C
 abote.. sing tak rasakke
      Am   Dm
 pancen kudu dalane
     G     C C7
 awakke dewe dewe..

      F    G    C
 ku kangen.. kangen kowe..
 Am   Dm
 sayang kowe
      G      C C7
 kowe sayang liyane..

    F    G      C
 abote.. sing tak rasakke
      Am    Dm
 pancen kudu dalane
    G     C
 awakke dewe dewe..
        Dm    G     C
 mugo kowe.. bahagia sak lawase..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel