-->

Chord Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci

Chord Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci || Kunci Gitar Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci || Lirik Lagu Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci
Chord Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci
Chord Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci
Intro : 
Dm G Em Am
Dm G C..

C        G
aku.. ra bakal crito
     Am         G
kabeh loro sing yang roso
    F         C
mergo loro neng ati iki
    Dm        G
ketutup tresno kang suci..

C      G    
suatu saat nanti
      Am        G
ku yakin kau kan mengerti
   F        C
betapa besar cinta ini
    Dm       G
kan setia sampai mati..

Am             Dm
tak tompo kabeh ujian iki
    G             C
sampai nanti engkau kan sadari..

Reff :
        Dm
 ra ono tresno..
     G        Am
 sing gede koyo tresnaku
     Dm    G      C
 iso nompo.. apik lan olomu..

      Dm
 ra ono ati..
    G        Am
 sing jembar koyo atiku
    Dm         G      C
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

        Dm
 sing ora sambat..
    G      Em Am
 meski ati ra kuat..
 Am     Dm      G
  ngadepi tingkah polahmu
        C
 sing nganyelke..

Musik : 
Dm G Em Am
Dm G C..
Dm G Em Am
Dm G C..

C       G
aku.. ra bakal crito
   Am         G    
kabeh loro sing yang roso
   F        C
mergo loro neng ati iki
    Dm        G
ketutup tresno kang suci..

C      G    
suatu saat nanti
     Am        G
ku yakin kau kan mengerti
   F        C
betapa besar cinta ini
    Dm       G
kan setia sampai mati..

Am             Dm
tak tompo kabeh ujian iki
  G              C
sampai nanti engkau kan sadari..

Reff :
        Dm
 ra ono tresno..
   G        Am
 sing gede koyo tresnaku
    Dm    G       C
 iso nompo.. apik lan olomu..

      Dm
 ra ono ati..
    G        Am
 sing jembar koyo atiku
    Dm        G     C
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

        Dm
 sing ora sambat..
     G      Em Am
 meski ati ra kuat..
 Am     Dm      G
  ngadepi tingkah polahmu
        C
 sing nganyelke..

       Dm
 ra ono tresno..
    G       Am
 sing gede koyo tresnaku
    Dm    G       C
 iso nompo.. apik lan olomu..

      Dm
 ra ono ati..
   G        Am
 sing jembar koyo atiku
   Dm       G      C
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

         Dm
 sing ora sambat..
    G     Em Am
 meski ati ra kuat..
 Am     Dm      G
  ngadepi tingkah polahmu
          C
 sing nganyelke.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel