f --> -->

Chord Exotic - Tekan Selawase

Chord Exotic - Tekan Selawase || Kunci Gitar Exotic - Tekan Selawase || Lirik Lagu Exotic - Tekan Selawase
Chord Exotic - Tekan Selawase
Chord Exotic - Tekan Selawase
    C      Am    Dm    G    
wis setahun aku.. mlaku ro awakmu
  Em              Am
kowe tansah gawe nyaman atiku
     F            G
berharap.. terus ono neng sandingku..

    C      Am    Dm     G
sak jroning atiku.. bahagia rasane
    Em            Am
sak kuate rogo ku tak pertahanke
     F           G
berharap.. iso tekan selawase..

Em             Am
 ora mung sepele tresnoku iki
Em                Am
 bakal tak jogo nganti tekan mati
        F            G
yo mung siji sijine sing ono neng ati..

Reff :
    F             G
 saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu
 Em                  Am
 sing tansah nompo kahanan uripku
        Dm          G
 bungah susah.. tibo tangine..
          C
 tetep karo awakmu..

    F           G
 elingo.. nalikane ngucap janji
   Em                 Am
 bakal bebarengan nganti tekan rabi
     Dm           G
 aku yakin.. awak dewe iso..
       C   G
 sehidup semati..

    C     Am    Dm     G    
wis setahun aku.. mlaku ro awakmu
  Em              Am
kowe tansah gawe nyaman atiku
     F            G
berharap.. terus ono neng sandingku..

    C      Am    Dm     G
sak jroning atiku.. bahagia rasane
    Em            Am
sak kuate rogo ku tak pertahanke
     F           G
berharap.. iso tekan selawase..

Em               Am
 ora mung sepele tresnoku iki
Em               Am
 bakal tak jogo nganti tekan mati
          F            G
yo mung siji-sijine sing ono neng ati..

Reff :
    F             G
 saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu
 Em                 Am
 sing tansah nompo kahanan uripku
       Dm          G
 bungah susah.. tibo tangine..
           C
 tetep karo awakmu..

    F           G
 elingo.. nalikane ngucap janji
   Em                Am
 bakal bebarengan nganti tekan rabi
       Dm        G
 aku yakin.. awak dewe iso..
         C
 sehidup semati..

Outro :
       Dm        G
 aku yakin.. awak dewe iso..
        C
 sehidup semati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel