f --> -->

Chord Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu

Chord Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu || Kunci Gitar Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu || Lirik Lagu Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu
Chord Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu
Chord Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu
(Intro) 
Am Em Dm Am
E Am Dm E Am E

     Am
mung biso mendem roso
     Em
sing ono ning dodo..
    F           C
ngrumangsani aku dudu.. sopo-sopo
  Dm
kadung jeru anggonku
  C     Am
nresnani sliramu..
  F                  G
nayuh wewangine kembang ing atiku..

Am
pancen aku ngakoni..
Em
kekuranganku iki
    F           C
tak kuatke nrimo sak jeroning ati
  Dm
telat ngungkapne roso
C       Am
kasep kok disik'i..
  F                 G
kidung pujangga tresnaku misah ati..

(Chorus)
        C         Dm
sak durunge.. ojo dadi atimu..
       G          C
sak uwise.. tak jaluk sepuramu..
G       C          Dm
manut wae.. dhawuh suara atimu
        G             C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

(Int.) 
Am Dm G Am
Dm Em Am E

Am
pancen aku ngakoni..
Em
kekuranganku iki
    F           C
tak kuatke nrimo sak jeroning ati
  Dm
telat ngungkapne roso
C      Am
kasep kok disik'i..
  F                  G
kidung pujangga tresnaku misah ati..

(Chorus)
        C          Dm
sak durunge.. ojo dadi atimu..
       G           C
sak uwise.. tak jaluk sepuramu..
G       C          Dm
manut wae.. dhawuh suara atimu
        G             C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

G        C          Dm
krenteg ati..ku kepengen ketemu
         G           C
krungu dewe.. saka ing pangucapmu
G      C            Dm
yen saiki.. wis ana penggantiku
        G              C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu
        Dm       G      C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

(Outro) 
Dm G Em Am Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel