-->

Chord Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang

Chord Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang || Kunci Gitar Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang || Lirik Lagu Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang
Chord Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang
Chord Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang
Intro : 
Am Em F Dm G..

      C
wes seprene suwene
     Am
aku urip karo kowe
      F       G     C
mergo kahanan kowe ngajak pisahan..

      C
opo kowe ra kelingan
       Am
janji urip bebarengan
      F   G   C
nompo opo onone keadaan..

Dm    G
mergo kahanan
C   G/B  Am
kowe ninggal sayang
    F     G    C  G
tak trimo masio atiku kelaran..

     C      G     Am
sopo wonge atine sing ora loro
  F         G        C
kowe medhot tresno mergo wong liyo
Dm    G    C G/B Am
opo salahku.. opo kurangku
  F      G      C  E
tega temen kowe ninggal aku..

Reff :
          Am  Em
 sing tak sayang ilang
   F   G      C   E
 jaremu aku kurang sayang..
         Am   Em
 sing tak sayang ilang
   F     G      C
 jaremu aku kurang berjuang..

 Dm    G   C  G/B   Am
 mergo kahanan kowe ninggal sayang
        F    G    C
 tak trimo masio atiku kelaran..

Musik : 
Am Em F G C-A
Dm G C G/B Am Dm..G..

     C       G     Am
sopo wonge atine sing ora loro
  F          G      C
kowe medhot tresno mergo wong liyo
Dm    G    C G/B Am
opo salahku.. opo kurangku
  F      G      C  E
tega temen kowe ninggal aku..

Reff :
         Am   Em
 sing tak sayang ilang
   F   G     C   E
 jaremu aku kurang sayang..
         Am   Em
 sing tak sayang ilang
   F    G      C  E
 jaremu aku kurang berjuang..

         Am   Em
 sing tak sayang ilang
   F   G      C  E
 jaremu aku kurang sayang..
        Am   Em
 sing tak sayang ilang
   F     G      C
 jaremu aku kurang berjuang..

 Dm    G   C   G/B   Am
 mergo kahanan kowe ninggal sayang
        F     G    C
 tak trimo masio atiku kelaran.. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel