f --> -->

Chord DK Voice - Kagem Pakde

Chord DK Voice - Kagem Pakde || Kunci Gitar DK Voice - Kagem Pakde || Lirik Lagu DK Voice - Kagem Pakde
Chord DK Voice - Kagem Pakde
Chord DK Voice - Kagem Pakde
Intro : 
C..Em..Am..Em..
Dm G C..

    C
kok mung tekan semene
Em
mandeg sakabehe
F      C
mergo sing Kuoso
G
wis ngersakke..

    C
cerito lakon uripmu
  Em
kabeh kebak makno
     F       C
sing ra ngerti jenengmu
        G
nganti wis misuwo..

F   G       
 dadi penyanyi
      C        Am
ra koyo mijet wohing ranti
  Dm     G     C
kebak perjuangan kok adepi..

Int. 
Dm G C Am
Dm G C..

Reff :
       Am
 iki kabeh kari kenangan
      Em
 sing mbok samperake
       F  G    C
 ing saben ati penggemarmu..

 Int. 
Dm G C..

        Am
 nadyan ono sing ra percoyo
   Em
 saiki uwis lungo
    F     G    C
 ra bakal bali nganti saklawase..

#)
   Dm       G
 mugi tenang njih pakdeku
 C       Am
 ing ngersane Gusti
      Dm      G    C
 dongaku saking poro sobat ambyar..

Musik : 
C..Em..F C G..
C..Em..F G C..

   C
kok mung tekan semene
Em
mandeg sakabehe
F     C
mergo sing Kuoso
G
wis ngersakke..

    C
cerito lakon uripmu
  Em
kabeh kebak makno
     F       C
sing ra ngerti jenengmu
       G
nganti wis misuwo..

F    G       
 dadi penyanyi
        C       Am
ra koyo mijet wohing ranti
  Dm    G      C
kebak perjuangan kok adepi..

Int. 
Dm G C Am
Dm G C..

Reff :
       Am
 iki kabeh kari kenangan
      Em
 sing mbok samperake
     F   G    C
 ing saben ati penggemarmu..

 Int. 
Dm G C..

        Am
 nadyan ono sing ra percoyo
   Em
 saiki uwis lungo
      F    G    C
 ra bakal bali nganti saklawase..

#)
   Dm       G
 mugi tenang njih pakdeku
 C       Am
 ing ngersane Gusti
      Dm      G    C
 dongaku saking poro sobat ambyar..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel