f --> -->

Chord Didi Kempot - Kangen Ning Ati

Chord Didi Kempot - Kangen Ning Ati || Kunci Gitar Didi Kempot - Kangen Ning Ati || Lirik Lagu Didi Kempot - Kangen Ning Ati


Judul : Kangen Ning Ati
Artis  : Didi Kempot
Chord Didi Kempot - Kangen Ning Ati
Chord Didi Kempot - Kangen Ning Ati
(Intro) 
C  Em  F G C  G

  C            Em
sewengi aku ora biso turu
   F     G      C
klisikan atiku ora karuan..
     A
mung tansah kelingan
         Dm
kelingan marang esemmu
  D    D/F#    G    Dm G
nalikane ketemu sliramu..

  C            Em
sedino rasane koyo setaun
  F        G         C
rino lan wengi mung tansah ngelamun
    A
wis tak lali lali
      Dm
malah sansoyo kelingan
  G             C
nganti seprene ra biso ilang

(Intro) 
Dm G C Am
Dm G C

(Chorus)
      Em
ayang ayang ayumu
      Am
tak sawang ono ing banyu
       F        G      C
tansah iling naliko ono ing dayu..

  Em
wayah lingsir sore
    Am
naliko kowe ngucapake
     F    Dm        G
janjimu.. ning sragen kepiye..

F    G       C        Am
 kebangeten kok dadi koyo ngene..
Dm     G         C
 tresnamu mung lamis wae..
F    G       C        Am
 kebangeten kok kowe ninggalake..
Dm      G     C
 nyikso aku koyo ngene..

(Int.)
C Dm G C
A Dm G C

  C             Em
sedino rasane koyo setaun
  F         G          C
rino lan wengi mung tansah ngelamun
    A
wis tak lali lali
      Dm
malah sansoyo kelingan
  G             C
nganti seprene ra biso ilang

(Intro) 
Dm G C Am
Dm G C

(Chorus)
      Em
ayang ayang ayumu
      Am
tak sawang ono ing banyu
       F       G      C
tansah iling naliko ono ing dayu..

  Em
wayah lingsir sore
    Am
naliko kowe ngucapake
     F    Dm        G
janjimu.. ning sragen kepiye..

F    G       C       Am
 kebangeten kok dadi koyo ngene..
Dm     G       C
 tresnamu mung lamis wae..
F    G       C       Am
 kebangeten kok kowe ninggalake..
Dm      G     C
 nyikso aku koyo ngene..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close