-->

Chord Deslien Revina - Mbacutne Laku

Chord Deslien Revina - Mbacutne Laku || Kunci Gitar Deslien Revina - Mbacutne Laku || Lirik Lagu Deslien Revina - Mbacutne Laku
Chord Deslien Revina - Mbacutne Laku
Chord Deslien Revina - Mbacutne Laku
Intro :
F Fm C A Dm G C..

  C
ramene tawangmangu
        Cmaj7
nanging sepi ning atiku
    C7               F
yen sak kelebat kelingan sliramu
     Fm
koyo kesayat sembilu
   Em     Am
jeru nanging ora tatu
  Dm     D       G
mili getih nanging ora metu..

    C
kenangan sing gawe loro
     Cmaj7
sansoyo ra gelem lungo
  C7             F
dilalekno malah tambah moro
  Fm
pengorbanan ra guno
  Em        Am
yen ati wes bacut tresno
  Dm    G     C  C7
dipekso o wae tetep cidro..

Reff :
           F
 setahun wes berlalu
         Fm
 kowe nglarani aku
          Em
 pengen mbacutne laku
               A
 nanging isih eling sliramu
       Dm          G
 hapus bayanganmu ra segampang
         C
 aku bakar fotomu..

Int. 
G

    C
kenangan sing gawe loro
     Cmaj7
sansoyo ra gelem lungo
  C7             F
dilalekno malah tambah moro
  Fm
pengorbanan ra guno
  Em        Am
yen ati wes bacut tresno
  Dm     G    C  C7
dipekso o wae tetep cidro..

Reff :
           F
 setahun wes berlalu
         G
 kowe nglarani aku
          C
 pengen mbacutne laku
               A
 nanging isih eling sliramu
       Dm         G
 hapus bayanganmu ra segampang
        C  C7
 aku bakar fotomu..

             F
 muncul neng berandaku
             G
 caption love postinganmu
        C
 karo pacar barumu
          A
 idamane wong tuamu
            Dm
 nangis ning jero batin
         G
 yen ngarep nyanding
       C
 wes ora mungkin..

Musik : 
F Fm Em A
Dm Fm C
F Fm Em A
Dm G C C7

Reff :
         F
 setahun wes berlalu
         G
 kowe nglarani aku
          C
 pengen mbacutne laku
              A
 nanging isih eling sliramu
      Dm         G
 hapus bayanganmu ra segampang
        C  C7
 aku bakar fotomu..

            F
 muncul neng berandaku
            G
 caption love postinganmu
        C
 karo pacar barumu
         A
 idamane wong tuamu
            Dm
 nangis ning jero batin
           G
 yen ngarep nyanding
     C    C7
 wes ora mungkin..

          F
 setahun wes berlalu
         G
 kowe nglarani aku
           C
 pengen mbacutne laku
               A
 nanging isih eling sliramu
       Dm         G
 hapus bayanganmu ra segampang
        C  C7
 aku bakar fotomu..

            F
 muncul neng berandaku
            G
 caption love postinganmu
        C
 karo pacar barumu
         A
 idamane wong tuamu
            Dm
 nangis ning jero batin
           G
 yen ngarep nyanding
       C
 wes ora mungkin..

            Dm
 nangis ning jero batin
         G
 yen ngarep nyanding..
      G#      C
 wes ora mungkin.. ho o ho..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel