-->

Chord Danu Ramadhan - Cukup Tau Wae

Chord Danu Ramadhan - Cukup Tau Wae || Kunci Gitar Danu Ramadhan - Cukup Tau Wae || Lirik Lagu Danu Ramadhan - Cukup Tau Wae
Chord Danu Ramadhan - Cukup Tau Wae
Chord Danu Ramadhan - Cukup Tau Wae
(Intro) 
F G Em Am
Dm  Fm  G

C           Em
aku ngerti kelakuanmu..
Gm      Am     Dm
aku ngerti njobo njeromu..
  F    G
kowe dolanan ati..
   Em        Am
janji ra bakal mblenjani
  Dm      F  G
ternyata kau khianati..

C            Em
kok kowe tego ngelarani..
Gm      Am       Dm
ati sing wis kadung berjanji..
   F         G
iyo aku sing tak ngalah..
   Em           Am
senajan ngalah rung mesti salah
Dm    G       F  G
saiki aku mung iso pasrah..

(Chorus)
  C    E    Am      Gm
cukup tau wae.. kowe karo de'e
    F           Em
sayang-sayangan kangen-kangenan
  Dm          G
i miss you love you nan

  C         E    Am    Gm
rasah mbok jelaske.. aku ngerti dewe
  F           Em
kowe gandengan cekelan tangan
 Dm     G   C
aku cukup tau.. wae..

Em       Dm
 ojo mung janji-janji..
Em      Dm
 nek ra iso nepati..
      Dm
ojo dolanan ati
    Fm       G
ben ra ngajog neng mburi..

(Int.) 
C E Am Gm F Em Dm G
C E Am Gm F Em Dm G C

Em       Dm
 ojo mung janji-janji..
Em     Dm
 nek ra iso nepati..
      Dm
ojo dolanan ati
     Fm       G
ben ra ngajog neng mburi.. wo..oo..

(Chorus)
  C     E    Am    Gm
cukup tau wae.. kowe karo de'e
    F            Em
sayang-sayangan kangen-kangenan
  Dm        G
i miss you love you nan

  C       E    Am       Gm
rasah mbok jelaske.. aku ngerti dewe
   F           Em
kowe gandengan cekelan tangan
 Dm    G   C  Am
aku cukup tau.. wae..
 Dm    G  Em  Am
aku cukup tau.. wae..
 Dm    G  F Em Dm G C
aku cukup tau.. wae..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel