-->

Chord Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

Chord Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi || Kunci Gitar Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi || Lirik Lagu Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi


Judul : Bendung Klambu Jadi Saksi
Artis  : Binar
Chord Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi
Chord Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi

Intro : 
C G F C G

C        G        Am
 tak enteni kowe ning kene re
F      Em        Dm
 ning taman bendung klambu kene
F     G
 purwodadi kotane
Em      A
 sing dadi sak nyatane
Dm      G      C 
 nanging kowe wis blenjani..

Int. 
F Em Dm C G

   C       G     Am
pancen abot ninggalke purwodadi
  Dm       A        Dm
kota kebak kenangan ning njero ati
  Em     A      Dm
senajan aku ora biso duweni
       G
nanging sliramu.. tak eling-eling..
C       G       C
nganti.. tumekaning sak iki..

     F        G
tansah dadi.. roso tresno
     C
kang sejati..
F           G
wis pancen.. tak tekati
     Em     Am
nunggu kamu sampai nanti
     Dm       G     C
roso tresno.. ora biso.. diwatesi..

Reff :
 G 
 nanging nyatane
        F          C
 nganti seprene nggonku ngenteni
        Em         F
 kabarmu mung koyo sumiliring
     Bb G
 angin sore..

 F       G
 mung adem-adem wae
 Em        A
 wis lali karo janjine
     Dm       G      C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..

Musik : 
C G Am G
F C Dm G
F..Em..F..G.. 
 haaa..haaa..huuuu..

C     G    Am
 tak tompone pacoban iki
F     Em   Dm
 cukup mung aku sing ngalami
F      G
 aku ikhlas lan trimo
Em     A
 kowe cidro ing janji
Dm     G       C
 bendung klambu jadi saksi..

Reff :
 G 
 nanging nyatane
        F         C
 nganti seprene nggonku ngenteni
        Em        F
 kabarmu mung koyo sumiliring
     Bb G
 angin sore..

 F        G
 mung adem-adem wae
 Em       A
 wis lali karo janjine
      Dm       G     C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku
      F        G     C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..
      F           G
 biyen jare..rabakal ninggalke
 F  Fm    C
  aku.. hu u uuu..

Note!!! Blog ini tidak menyediakan Link Download. Silahkan membeli atau mendownload lagu tersebut di toko atau di situs resmi yang direkomendasikan pemilik atau label dari lagu tersebut. Terima kasih !!!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel